Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Σίγουρος για την άδεια ο Αλαφούζος!

Τη βεβαιότητα πως η UEFA θα ανάψει πράσινο στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Γ.Αλαφούζος. Έτοιμοι για Europa League οι «πράσινοι». Κορυφώνεται η κόντρα με την ΕΠΟ. Απαντήσεις για μεταγραφικά.

Σίγουρος για την άδεια ο Αλαφούζος
Για τη Νιόν αναχωρεί σήμερα ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου να παραστεί αυτοπροσώπως ενώπιον της ειδικής επιτροπής της UEFA και να ανατρέψει την αρνητική εισήγηση του κλιμακίου της ομοσπονδίας για αδειοδότηση της ομάδας μετά την εξέταση του φακέλου που έκανε στην Αθήνα.

Ο πρόεδρος της πράσινης ΠΑΕ σε συζητήσεις με τους συνεργάτες του εμφανιζόταν καθησυχαστικός και βέβαιος πως θα εξασφαλιστεί η άδεια. «Δεν θα έχουμε πρόβλημα με την άδεια. Θα την πάρουμε κανονικά», τόνιζε, τη στιγμή που τις προηγούμενες μέρες εστάλησαν συμπληρωματικά στοιχεία του φακέλου της ομάδας, τα οποία και θα παρουσιάσει ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση.

Στον Παναθηναϊκό δηλώνουν έτοιμοι όχι απλώς για την αδειοδότηση, αλλά και για τη συμμετοχή στο Europa League αντί του ΠΑΣ Γιάννινα, ο φάκελος του οποίου φαίνεται πως θα απορριφθεί. Μάλιστα δεδομένου ότι οι αγώνες του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League είναι στις 18 και 25 Ιουλίου, η προετοιμασία θα αρχίσει στις 24 Ιουνίου, δηλαδή σε μόλις μία εβδομάδα από τώρα!

Πάντως σε περίπτωση που η κατάληξη με την UEFA είναι αρνητική, ο Παναθηναϊκός θα έρθει σε ευθεία σύγκρουση με την ΕΠΟ. Ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί πως η ομοσπονδία έχει ευθύνη για τις αμφιβολίες που υπάρχουν για την πληρότητα του φακέλου.

Περιμένουν απαντήσεις

Η τρέχουσα εβδομάδα θα είναι κρίσιμη για κάποιες μεταγραφικές υποθέσεις του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» αναμένουν την απάντηση του Γιώργου Καραγκούνη στην πρόταση που του έχουν κάνει, αλλά και την έκβαση των επαφών του Μάρκους Μπεργκ με το Αμβούργο για να κερδίσει την ελευθερία του. Η περίπτωση του Σουηδού φορ παρουσιάζει δυσκολίες και γι’ αυτό εξετάζονται άλλες λύσεις, όπως ο Τζόφρι Καστιλιόν του Άγιαξ και ο Ζεράρ Μπι Γκουά Γκοχού της Ερτσίγεσπορ.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: