Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Με «όπλο» τον Φέρκγιουσον για Ρονάλντο

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θα καταφέρουν να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο, βάζοντας στο… παιχνίδι των συζητήσεων τον Σερ Άλεξ Φέρκγιουσον.

Με «όπλο» τον Φέρκγιουσον για Ρονάλντο
Έτοιμη να χρησιμοποιήσει τον Σερ Άλεξ Φέρκγιουσον και τις διαπραγματευτικές του δυνατότητες για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάζεται η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης είχε παρουσιαστεί απογοητευμένος, όταν ο 71χρονος τεχνικός αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του βρετανικού συλλόγου.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους ο διεθνής άσος ήθελε να επιστρέψει στο «Ολντ Τράφορντ» ήταν η επιθυμία του να συνεργαστεί ξανά με τον άνθρωπο, τον οποίο χαρακτήρισε πολλές φορές ποδοσφαιρικό του πατέρα.

Ωστόσο, στους «κόκκινους διαβόλους» εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Φέργκιουσον μπορεί να ασκήσει επιρροή στον Ρονάλντο και ως παράγοντας της διοίκησης.

Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό ότι ο Σκοτσέζος δεν θα αναμειγνύεται στα καθήκοντα του Ντέιβιντ Μόγιες, αλλά θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρονάλντο να επιστρέψει στο Μάντσεστερ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: