Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Με διαφορά ο καλύτερος…!

MVP της φετινής σεζόν για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Λίνο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα ψηφοφορία που έγινε στην επίσημη σελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ στο Facebook.

Με διαφορά ο καλύτερος…
Καλύτερος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ο Λίνο, στην ψηφοφορία που διενήργησε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ συγκέντρωσε το 57% των ψήφων, έχοντας συνολικά 1.828 περισσότερες από τον δεύτερο Κώστα Κατσουράνη!

Πίσω από τους δύο έμπειρους παίκτες βρέθηκαν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Εργκούς Κάτσε και ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Συγκεντρώνοντας το 57% των ψήφων ο Alves Maciel Dorvalino αναδείχθηκε Πολυτιμότερος Ποδοσφαιριστής (MVP) της περιόδου 2012-2013 από τους φιλάθλους της ομάδας. Στη ψηφοφορία, που πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. στο Facebook, και ολοκληρώθηκε το βράδυ της 16ης Ιουνίου, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής πήρε 2.410 ψήφους από τους συνολικά 4.211 φίλους της ομάδας, που πήραν μέρος.

Ουσιαστικά για τον αγαπημένο της κερκίδας, Lino, ήταν η επιβράβευση μιας ακόμη εξαιρετικής σεζόν με την ομάδα του ΠΑΟΚ, στην οποία αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πρωταθλήματος, σε 5 αγώνες κυπέλλου, σε 4 αγώνες του Europa League και πέτυχε 2 γκολ.
Δεύτερος στην ψηφοφορία αναδείχθηκε ο Κώστας Κατσουράνης και στην 3η θέση ήταν ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, που… κέρδισε τον Ergys Kace για μόλις δύο ψήφους! Στην 5η θέση ήταν ο Στέφανος Αθανασιάδης.

Αναλυτικά οι ψήφοι των πρώτων πέντε ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν στον διαγωνισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανάδειξη του Πολυτιμότερου Ποδοσφαιριστή της περιόδου 2012-2013 έχουν ως εξής:

1. Alves Maciel Dorvalino 2.410 ψήφοι
2. Κώστας Κατσουράνης 582 ψήφοι
3. Δημήτρης Σαλπιγγίδης 403 ψήφοι
4. Ergys Kace 401 ψήφοι
5. Στέφανος Αθανασιάδης 336 ψήφοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: