Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πεντακόσια διαρκείας και συνεχίζει...!!

Περισσότερα από 500 εισιτήρια διαρκείας έχει διατεθεί μέχρι στιγμής από τον ΠΑΟΚ.

Πεντακόσια διαρκείας και συνεχίζει...
Ικανοποίηση επικρατεί στη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της επόμενης σεζόν.

Ήδη έχουν διατεθεί περισσότερα από 500 κάρτες, με την διαδικασία να ολοκληρώνεται σε λιγότερο από έναν μήνα (12 Ιουλίου η τελευταία μέρα διάθεσης για τους κατόχους της περσινής αγωνιστικής περιόδου).

Μέχρι και τις 30 Αύγουστου οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά» έχουν τη δυνατότητα να… κλείνουν θέση στην Τούμπα, μέσω ίντερνετ ή από τα γραφεία της ΠΑΕ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Συνεχίζεται χωρίς προβλήματα για τέταρτη ημέρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 και ήδη μετά τις πρώτες ημέρες ο αριθμός των κατόχων διαρκείας ξεπέρασε τους 500 με τον Γιώργο Λυτούδη από τα Κουφάλια Θεσσαλονίκης (και ενεργό μέλος του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Κουφαλίων) να είναι ο 500ος κάτοχος διαρκείας (στη θύρα 6) της νέας περιόδου.

Σε λιγότερο από έναν μήνα (12 Ιουλίου) ολοκληρώνεται η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων), ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω ίντερνετ και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: