Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Θα ανανεώσει ο Ρονάλντο»

Αισιόδοξος για την έκβαση που θα έχει η προσπάθεια του Φλορεντίνο Πέρεθ να κρατήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης τον Κριστιάνο Ρονάλντο δήλωσε ο Ρικάρντο Καρβάλιο.

«Θα ανανεώσει ο Ρονάλντο»
Σίγουρος για την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο για πολλά ακόμα χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάστηκε ο Ρικάρντο Καρβάλιο.

Ο συμπατριώτης στόπερ του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της «βασίλισσας» υπογράμμισε ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ καταβάλει προσπάθεια για να διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας τον παίκτη και προχώρησε στην εκτίμηση πως θα τα καταφέρει.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Καρβάλιο στη Marca

«Ο πρόεδρος κάνει ό,τι μπορεί για να υπογράψει νέο συμβόλαιο ο Κριστιάνο (Ρονάλντο) και πιστεύω ότι θα μείνει», ανέφερε αρχικά ο πρώην διεθνής κεντρικός αμυντικός και για την… ανταρσία που είχε παρατηρηθεί στα αποδυτήρια του ισπανικού συλλόγου με πρωταγωνιστές τον Ίκερ Κασίγιας και τον Πέπε:

«Ξέρουμε ότι δεν τελειώσαμε καλά τη σεζόν. Θα έπρεπε να ήμασταν καλύτεροι και δεν ήμασταν. Δεν ξέρω κξατά πόσο ο Πέπε αισθάνεται ότι έκανε λάθος (για τη δημόσια κριτική στον Μουρίνιο), ή αν είναι άσχημο, αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί και να μιλήσουν οι δυο τους.

Ακόμη και όταν δεν κερδίζεις πρέπει να παραμένει ενωμένη ομάδα και να γίνεται ισχυρότερη. Ωστόσο, αυτή τη χρονιά, στα αποδυτήρια έπρεπε να ήμασταν ενωμένοι στις δύσκολες στιγμές της ομάδας».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: