Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Πρώτα ο Ολυμπιακός για Σπανούλη-Χάινς!!

Με καμία ομάδα δεν θα μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης Σπανούλης και Χάινς πριν ακούσουν την πρόταση του Ολυμπιακού. Πολλοί οι μνηστήρες για αμφότερους.

Πρώτα ο Ολυμπιακός για Σπανούλη-Χάινς
Η επόμενη μέρα… ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό και είναι δύσκολη. Κι αυτό γιατί βασικά στελέχη της ομάδας μένουν ελεύθερα και για να παραμείνουν θα χρειαστεί να νικήσει η διοίκηση τον ανταγωνισμό που είναι πιο ισχυρός από ποτέ.

Στο προσκήνιο είναι δύο περιπτώσεις παικτών που η παραμονή τους (ή όχι) θα κρίνει ολόκληρο το σχεδιασμό. Πρόκειται για τον Βασίλη Σπανούλη και τον Κάιλ Χάινς, που ήδη έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Αμφότεροι (σημειωτέον πως εκπροσωπούνται από τον ίδιο μάνατζερ, Μίσκο Ραζνάτοβιτς), ωστόσο, έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα μιλήσουν με καμία άλλη ομάδα πριν ακούσουν την πρόταση του Ολυμπιακού για την ανανέωση της συνεργασίας τους. Και συναισθηματικά έχουν ως προτεραιότητα την παραμονή στο λιμάνι, όχι όμως δίχως να ανταμειφθούν για τις υπηρεσίες τους.

Ο «Kill Bill» είχε συμβόλαιο 2,4 εκατ. ευρώ το χρόνο. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά, αλλά ουδείς αμφιβάλλει πως-βάσει των φετινών του εμφανίσεων-μπορεί να βρει ανάλογα μεγάλο συμβόλαιο. Μπαρτσελόνα, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο φέρονται να προσφέρουν γη και ύδωρ στον Λαρισαίο γκαρντ. Εκείνος θα προτιμούσε (και για οικογενειακούς λόγους) να μείνει στον Ολυμπιακό, αλλά αν η διαφορά της πρότασης ανανέωσης που θα του γίνει με αυτές που θα έχει στα χέρια του είναι πολύ μεγάλη, θα το σκεφτεί.

Ο Κάιλ Χάινς έχει ήδη ενημερώσει τη διοίκηση πως δεν θα κάνει χρήση του όρου ανανέωσης του συμβολαίου του, αφού είναι σαφές πως μπορεί να βρει στην αγορά πολύ περισσότερα χρήματα από τα 350.000 ευρώ που εισέπραττε φέτος. Ο Αμερικανός σέντερ, που αναχωρεί αύριο για την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Φιλαδέλφεια, έχει ήδη αρκετές κρούσεις από ομάδες (με φήμες να κάνουν λόγο για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας). Για να τον κρατήσει ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να δώσει σχεδόν τριπλάσια χρήματα από το φετινό του συμβόλαιο.

Σε ό,τι αφορά στις υπόλοιπες υποθέσεις, δεδομένη είναι η πρόθεση να παραμείνει ο Έισι Λο, αλλά θα εξαρτηθεί από τις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν. Λίγες είναι οι πιθανότητες για τον Πέρο Άντιτς (έχει εξεταστεί ο Μπρεντ Πέτγουεϊ του Ρεθύμνου, αλλά αρέσει περισσότερο ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης), ενώ δεδομένα αποχωρούν Πάουελ και Γκετσεβίτσιους. Το μέλλον των Μαυροειδή και Σερμαντίνι είναι ασαφές, ενώ σίγουρα μένουν οι Περπέρογλου, Παπανικολάου, Σλούκας, Μάντζαρης και Κατσίβελης.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας λογικά θα παραμείνει, αφού η διοίκηση της ΚΑΕ αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν για το δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους (έχει διορία μέχρι το τέλος του Ιουνίου να το κάνει). Πάντως ο προπονητής του Ολυμπιακού φέρεται να έχει δεχτεί κρούσεις με πολύ καλά χρήματα από το εξωτερικό (φήμες κάνουν λόγο για την Ούνιξ Καζάν).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: