Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

«Μάχη» για τον Ιγκουαΐν!!

Προδάβισμα έναντι της Γιουβέντους για την απόκτηση του Γκονσάλο Ιγκουαΐν έχει η Άρσεναλ, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βιάζεται να πουλήσει τον Αργεντινό επιθετικό.

«Μάχη» για τον Ιγκουαΐν
Λιγοστεύουν οι πιθανότητες ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν να φοράει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.

Όσο περνούν οι μέρες, στα γραφεία της «βασίλισσας» φτάνουν προτάσεις από συλλόγους που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού.

Η τελευταία που χτύπησε την… πόρτα των «μερένχες» ήταν η Άρσεναλ, η οποία μάλιστα δείχνει να βρίσκεται σε θέση ισχύος έναντι των άλλων «μνηστήρων».

Οι Λονδρέζοι παρουσιάζονται διατεθειμένοι να καταθέσουν πρόταση μέχρι 30 εκατ. ευρώ για τον διεθνή άσο, οχτώ εκατ. ευρώ περισσότερα από την Γιουβέντους.

Από εκεί και πέρα, καλύτεροι είναι οι όροι καταβολής του χρημάτων, αφού οι «κανονιέρηδες» σκοπεύουν να τα δώσουν άμεσα τα λεφτά και οι Ιταλοί θέλουν τα χρήματα να είναι σε πέντε δόσεις.

Από την πλευρά της, η Ρεάλ δεν δείχνει βιασύνη για την πώληση του Ιγκουαΐν και περιμένει να ανακοινωθεί πρώτα ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος δεν αποκλείεται την επόμενη εβδομάδα να αναλάβει επίσημα τα καθήκοντά του.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: