Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Να… σπάσει την παράδοση ο Μάντζιος!

Να αλλάξει την κακή προϊστορία στην Ξάνθη θέλει ο Άκης Μάντζιος, που αναζητάει την πρώτη νίκη του Πανθρακικού στο γειτονικό ντέρμπι .

Να… σπάσει την παράδοση ο Μάντζιος
Να μην πέσει θύμα της παράδοσης που θέλει νίκη της Ξάνθης στο θρακιώτικο ντέρμπι με τον Πανθρακικό θέλει ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» θέλει να πανηγυρίσει η ομάδα του την πρώτη νίκη κόντρα στους «γείτονες», τονίζοντας παράλληλα το πόσο σημαντικός ήταν ο βαθμός της πρεμιέρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα σε μία πρεμιέρα εκτός έδρας. Έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς ήμασταν κοντά στη νίκη. Μας αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση και κάθε πόντος είναι σημαντικός.

Η επιτυχία των βαθμών εκτός έδρας συντελέι στο καλό κλίμα για να είναι σε καλύτερα επίπεδα και αν αναλογιστούμε ότι είμαστε στην αρχή, η ομάδα μας είναι νέα και χρειάζεται χρόνο να δεθεί αλλά η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο μας δίνει αυτοπεποίθηση και η ισοπαλία αυτή μας δίνει την ψυχολογία να προετοιμαστούμε κατάλληλα για ένα ακόμα δύσκολο ματς εκτός έδρας»

Για το στόχο του ματς με την Ξάνθη:

«Στόχος είναι να προσπαθούμε να πάρουμε τη νίκη και εάν μπορούμε να προσφέρουμε καλό θέαμα. Τα συνδυάσαμε και τα δύο και μετά το 30ο λεπτό όταν η ομάδα βρήκε τα πατήματά της κάναμε και γκολ και φάσεις».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Πανθρακικός:

«Στο αμυντικό κομμάτι έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα. Δεχτήκαμε πίεση από το Λεβαδειακό αλλά υπάρχουν κάποια τακτικά ζητήματα που θα πρέπει να βελτιωθούν στο παιχνίδι μας».

Για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του:

«Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα και πιο έτοιμη από μας. Είναι μια ομάδα με κορμό αρκετών ετών και η ομάδα που ήδη παίζει έχει ομοιογένεια και έχει βάσεις. Σίγουρα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά απ' το πρωτάθλημα και εμείς θα μελετήσουμε την Ξάνθη για να μπορέσουμε να τη χτυπήσουμε»

Για την προϊστορία των δύο ομάδων:

«Οι αριθμοί και οι παραδόσεις δεν μας επηρεάζουν αλλά έχουν την ιστορία τους. Ο Πανθρακικός προσπαθεί να καθιερωθεί και δεν θα μας επηρεάσει η προϊστορία. Αν ήμαστε καλά και παρουσιαστούμε όπως πρέπει γιατί όχι να σπάσει και αυτή η παράδοση»

Για την παρουσία του κόσμου:

«Είναι σημαντικό να είναι ο κόσμος στο πλευρό της ομάδας ειδικά στα γειτονικά ντέρμπι και δίνουν οι φίλαθλοι ένα άλλο χρώμα στον αγώνα, δίνουν ρυθμό και είναι καλό για το ποδόσφαιρο να υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων».

Για το χαρακτηρισμό του ματς ως τοπικό ντέρμπι και τις απουσίες:

«Προσπαθώ να ενημερωθώ, εισπράττω τον πόθο για τη νίκη στο τοπικό ντέρμπι αλλά εμείς προετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα παιχνίδια και ο στόχος να είναι συγκεκριμένος. Ο Ντιόγκο και ο Σαρακατσάνος θα απουσιάσουν με τον πρώτο να είναι τιμωρημένος και το δεύτερο να έχει πάθει ζημιά και να λείψει για τρεις εβδομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: