Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Σε… διπλό ταμπλό ο Λοντίγκιν!!

Μία υπόθεση με μπόλικο παρασκήνιο παίζεται αυτές τις μέρες και αφορά την εθνική που θα αγωνίζεται στο μέλλον ο Γιούρι Λοντίγκιν, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Σε… διπλό ταμπλό ο Λοντίγκιν
Ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδας και εκείνη της Ρωσίας βρίσκεται ο Γιούρι Λοντίγκιν, όπως αποκαλύπτει η SportDay στο σημερινό της φύλλο.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος φέτος μετακόμισε από την Ξάνθη στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έστειλε ένα έγγραφο στη FIFA, το οποίο κοινοποίησε και στην ΕΠΟ, και αναφέρει πως επιλέγει τη ρωσική υπηκοότητα.

Ο πολλά υποσχόμενος γκολκίπερ προχώρησε στη συγκεκριμένη κίνηση για να αγωνιστεί ως γηγενής στο τοπικό πρωτάθλημα, κάτι που θα βοηθούσε τη Ζενίτ για τους ξένους που έχει στο ρόστερ της.

Από την πλευρά τους, οι ιθύνοντες της «γαλανόλευκης» επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιριστή και υπήρξε επικοινωνία σε πολύ καλό κλίμα, χωρίς να έχει σημειωθεί κάποια νεότερη εξέλιξη.

Στην ΕΠΟ θέλουν να βεβαιωθούν ότι ο Λοντίγκιν μπορεί να αγωνιστεί στην Εθνική Ελλάδας, χωρίς να δημιουργείται πρόβλημα ανάμεσα στον παίκτη και τον ρωσικό σύλλογο.

Σύμφωνα με την SportDay, μέχρι στιγμής ο 23χρονος παίκτης φαίνεται ότι... το παίζει σε δύο ταμπλό και περιμένει πού θα κάτσει η μπίλια.

Όπως στην υπόθεση και του Βιεϊρίνια, έτσι και σε αυτή τα πράγματα δείχνουν δύσκολα να αλλάξουν και πιθανότατα ο νεαρός άσος θα μπορεί να αγωνιστεί μόνο με τη φανέλα της Ρωσίας, ύστερα και από το έγγραφο που έστειλε στην FIFA.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: