Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Όχι έτσι ρε μάστορα!

Ο Μπάμπης Χριστόγλου εφιστά, μέσω του sport-fm.gr, την προσοχή στον Μίτσελ για το θέμα του αμυντικού χαφ στον Ολυμπιακό.

Όχι έτσι ρε μάστορα
Αρκετός ντόρος έχει αναπτυχθεί για τον «πονοκέφαλο» του Μίτσελ για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος προβάρει τη φανέλα της Μπενφίκα, στο προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη.

Σύμφωνοι, ο Σέρβος είχε πάρει… σπίτι του τη φανέλα του βασικού στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα έδειξε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, όμως δεν είναι ανάγκη ρε σενιόρ να προβληματίζεσαι και τόσο για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ακόμη και τον Ολαϊτάν (έχει παίξει σε αυτή τη θέση με την εθνική Νιγηρίας!) ή τον Ντε Βινσέντι να τοποθετήσεις στο κέντρο της μεσαίας γραμμής ως αμυντικό χαφ τη δουλειά σου την κάνεις στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Το θέμα είναι όποιος αποκτηθεί για να καλύψει το κενό που υπάρχει στην ομάδα το τελευταίο διάστημα να είναι υψηλού επιπέδου και όχι κάποιος της σειράς.

Ένας Γκαργκάνο ή ένας Τραορέ είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Ένας παίκτης που να τρώει τα χιλιόμετρα με το κουτάλι, να κόβει όποια επίθεση είναι πιθανό να απειλήσει την «ερυθρόλευκη» άμυνα και να προωθεί σωστά την μπάλα μπροστά.

Στην Ελλάδα και τον… Καρεμπέ να κατεβάσεις μπορείς να κερδίσεις τις περισσότερες των ομάδων που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις.

Χρήσιμος σε αυτή τη θέση μπορεί να είναι ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος – με την Εθνική και τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη – έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταφέρει μια χαρά ως «κόφτης».

Άλλωστε, ο εκείνος ήταν που… έβγαλε το φίδι από την τρύπα και πέτυχε το νικητήριο γκολ της ομάδας. Ένας παίκτης που έχει πολλές δυνατότητες και όταν του ζητήσεις κάτι, θα στο δώσει χωρίς αντίρρηση.

Το θέμα «Ευρώπη» είναι εκείνο που χρειάζεται να έχεις στο νου σου και εκεί χρειάζεται να επικεντρωθείς.

Να αποκτηθεί ένα «εξάρι» ή «όχτάρι», όπως θέλεις βάφτισέ τον, που θα μπορεί να αποτελέσει… ανάχωμα για τις αντίπαλες μεσοεπιθετικές γραμμές, ένας παίκτης πολυσύνθετος που θα έχει πολλαπλούς ρόλους.

Αυτό το είναι το θέμα σενιόρ Μίτσελ, και μην ψάξεις για δικαιολογίες για αυτό το θέμα, ύστερα από το… φιάσκο με τον Μπόατενγκ!
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: