Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Ο Ατρόμητος να είναι μόνο η αρχή»

Αρχή για μεγάλα πράγματα ελπίζει να είναι το ματς του Εργοτέλη κόντρα στον Ατρόμητο ο Γιάννης Πετράκης.

«Ο Ατρόμητος να είναι μόνο η αρχή»
Την ευχαρίστησή του για το ματς της πρεμιέρας και τις σκέψεις του για τη συνέχεια εκδήλωσε με δηλώσεις του στη Nova ο Γιάννης Πετράκης.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» εκδήλωσε την ικανοποίηση του απ’ το ματς με τον Ατρόμιτο, τονίζοντας πως ελπίζει σε ανάλογη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Πετράκης

Για το ματς της πρεμιέρας κόντρα στον Ατρόμητο:

«Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ κοντά στο να πετύχουμε μια νίκη. Όλα είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και για μας το θετικό είναι ότι δείξαμε πολύ καλή εικόνα. Το έχουμε ξεχάσει πλέον όμως αυτό το ματς και κοιτάμε το επόμενο».

Για το επόμενο ματς με τον Λεβαδεικό:

«Ο Λεβαδειακός είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει κατοχυρώσει τη θέση της στην πρώτη κατηγορία και παρουσιάζει πολύ καλή εικόνα. Οι μεταγραφές που έχει κάνει δείχνουν ότι η ομάδα έχει υψηλούς στόχους. Εμείς σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και δεν θέλουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να είναι μία παρένθεση αλλά η αφετηρία για να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Για την συνέχεια:

«Είναι πολύ ευχάριστο που μπήκαν αρκετά γκολ και αυτό είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο και εύχομαι να συνεχιστεί. Εξετάζουμε κάποιες περιπτώσεις και για την άμυνα και για την επίθεση και προσπαθούμε να κάνουμε τις καλύτερες επιλογές για την ομάδα με τα δεδομένα που έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: