Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Χάβος: «Μόνο εύκολο δεν ήταν…»

Χαρούμενος από την μεγάλη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Μάκης Χάβος, που ξεκαθάρισε πως δεν ήρθαν τόσο εύκολα οι τρεις βαθμοί.

Χάβος: «Μόνο εύκολο δεν ήταν…»
Στον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν μπορούσε να δώσει το "παρών" στο γήπεδο, αφιέρωσε τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ, ο Μάκης Χάβος.

Ο τεχνικός των Αγρινιωτών ξεκαθάρισε πως δεν ήρθαν εύκολα οι τρεις βαθμοί, αφού οι Θεσσαλονικείς είναι σπουδαία ομάδα, ενώ τους ευχήθηκε μέσα από την καρδιά του να τα καταφέρουν την Τρίτη και να πάρουν την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Η νίκη μας είναι μεγάλη και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη η σημασία της λόγω της απουσίας του κόσμου. Ήταν θετικό για μας που ο ΠΑΟΚ είχε δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια με τεράστια σημασία, οι παίκτες είναι λογικό να έχουν εκεί το μυαλό τους. Εμείς προσπαθήσαμε να αποφύγουμε τις δυσκολίες στο ξεκίνημα του αγώνα, γιατί δεν είχαμε και τον κόσμο μας και μετά το 35 βγήκαμε πιο μπροστά, βρήκαμε τα πατήματά μας, δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στο να βγούμε μπροστά. Είχαμε και την τύχη να βάλουμε το γκολ στη λήξη με το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστά, τα καταφέραμε, δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις, δεν αφήσαμε τον αντίπαλο από την αρχή του β ημιχρόνου να μας δημιουργήσει προβλήματα», είπε ο Μάκης Χάβος που αφιέρωσε και πάλι τη νίκη στον κόσμο του Παναιτωλικού που δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο και πρόσθεσε: «Δεν ήταν καθόλου εύκολη η επικράτησή μας. Ήταν ευτυχής η συγκυρία για μας που ο ΠΑΟΚ είχε δύσκολο παιχνίδι με την Σάλκε, είχε κούραση, είχε ταξίδι, τα γνωρίζουμε πολύ καλά αυτά από το παρελθόν. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ, από την καρδιά μου, καλή επιτυχία στο παιχνίδι της Τρίτης».

«Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό κάναμε πολλά λάθη κι αυτό μας πείραξε. Είχαμε όμως και απουσίες και όταν επιστρέφει ένας παίκτης τύπου Καμαρά σημαίνει πολλά για την ομάδα. Και όταν κερδίζεις τον ΠΑΟΚ, αυτό αποκτά μεγάλη σημασία και ψυχολογικά, μας δίνει την ώθηση για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ο ΠΑΟΚ έχει δύο ακραίους παίκτες, τον Λούκας και τον Στοχ που είναι πολύ επικίνδυνοι και χρειάζονται καλό ατομικό μαρκάρισμα και κάλυψη. Όταν παίζεις στην Ευρώπη τέτοια ματς με ιστορική σημασία, είναι λογικό το μυαλό να είναι εκεί. Είναι μεγάλο το παιχνίδι της τρίτης και για αυτό εύχομαι καλή επιτυχία. Με βάση αυτά που έχω δει, τον έχω με Νις, Ξάνθη με Σάλκε, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με τρομερή ποιότητα και την δυνατότητα να έχει στον πάγκο παίκτες όπως ο Σάλπι και ο Αθανασιάδης. Και η Σάλκε έχασε σήμερα, αυτά γίνονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: