Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πήρε Γουίλιαν, παίρνει και Ετό!!

Διπλό μεταγραφικό χτύπημα από την Τσέλσι, που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Ανζί για την απόκτηση του Γουίλιαν, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως έρχεται πακέτο από τη Ρωσία και ο Σαμουέλ Ετό.

Πήρε Γουίλιαν, παίρνει και Ετό!
Τις τελευταίες ημέρες έχει γίνει γνωστό ότι οι Λονδρέζοι είναι έτοιμοι να… κλέψουν τον Γουίλιαν από την Τότεναμ και πλέον αυτή η «κλοπή» είναι γεγονός!

Το μεσημέρι της Κυριακής (25/8), οι «μπλε» ανακοίνωσαν-μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους-τη συμφωνία με την Ανζί για την μεταγραφή του 25χρονου μεσοεπιθετικού.

Στην ανακοίνωση πάντως δεν γίνεται καμία αναφορά στο ποσό που «έκλεισε» το deal μεταξύ των δύο ομάδων.

Πλέον το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί και τυπικά η υπόθεση, είναι η έκδοση της άδειας εργασίας του παίκτη στην Αγγλία, κάτι που αναμένεται να συμβεί την ερχόμενη Τετάρτη (28/8).

Και η Τσέλσι δεν σταματά εδώ... Για δεδομένη συμφωνία με την Ανζί για την απόκτηση-εκτός του Γουίλιαν-και του Σάμουελ Ετό, κάνει λόγο η «Telegraph», τονίζοντας πως κάπως έτσι «παγώνει» το ενδιαφέρον των «μπλε» για τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Η Ανζί φέρεται να έθεσε σαν όρο και τη μεταγραφή του Καμερουνέζου φορ, για να δώσει το «οκ» για τον Γουίλιαν.

Η συμφωνία για την μεταγραφή-«πακέτο» θεωρείται δεδομένη, με την έλευση του 32χρονου επιθετικού στο Λονδίνο να δίνει τέλος στο ενδιαφέρον της Τσέλσι για την απόκτηση του Γουεϊν Ρούνεϊ.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Ζοσέ Μουρίνο δεν ήθελε να διαρρεύσει η συμφωνία, έχοντας ως στόχο να… αποπροσανατολίσει την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, ενόψει του αυριανού ντέρμπι στο «Ολντ Τράφορντ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: