Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Απόλυτη διαγραφή!

Να ξεχάσει το ματς στο Αγρίνιο και να προετοιμαστεί κατάλληλα για την μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του καλείται ο ΠΑΟΚ, αφού το αποτέλεσμα με την Σάλκε μπορεί να αλλάξει το επίπεδό του.

Απόλυτη διαγραφή
Καμία σχέση με την εικόνα που παρουσίασε την προηγούμενη Τετάρτη στο «Φέλτινς Αρένα» δεν είχε ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό ματς με τον Παναιτωλικό και φυσιολογικά ήρθε ήττα με σκορ 2-0.

Η απότομη… προσγείωση του «Δικεφάλου του Βορρά» οφείλεται στο γεγονός ότι οι παίκτες δεν είχαν καμία συνοχή μεταξύ τους και σαφέστατα το μυαλό τους ήταν στον επαναληπτικό αγώνα με την Σάλκε, αφού στόχος τους είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Όταν, όμως, στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν επιτρέπεται να πραγματοποιεί τέτοιες εμφανίσεις μακριά από την έδρα της και να μην διεκδικεί τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Άλλωστε, ο Χουμπ Στέφενς ήταν σαφής μετά τη λήξη της χθεσινής αναμέτρησης και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να μάθει να παίζει τρία παιχνίδια την εβδομάδα, ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, το χθεσινό σοκ στο Αγρίνιο δείχνει πως χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση το υπάρχον ρόστερ, ώστε να μπορέσουν οι «ασπρόμαυροι» να έχουν την εικόνα που θέλουν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αυτή τη στιγμή τα μεταγραφικά περνούν σε δεύτερη μοίρα, λόγω και του αγώνα με τους Γερμανούς της ερχόμενη Τρίτη στην Τούμπα, αφού πολλά θα κριθούν από την πρόκριση ή όχι του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Champions League.

Πάντως, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται η περίπτωση του Πάμπλο Πιάτι. Τα πράγματα δείχνουν να είναι σε πολύ καλό δρόμο, αρκεί βέβαια ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί από τώρα ή θα μπει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του, κάτι που μέχρι στιγμής έχουν αποκλείσει στη Βαλένθια. Το συγκεκριμένο θέμα θα κριθεί μετά το κρίσιμο ματς με την Σάλκε.

Όσον αφορά τώρα τον Εντσον Μπράαφχαϊντ, στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο φέρονται να εξετάζουν κι άλλες εναλλακτικές περιπτώσεις για να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί. Μάλιστα, πληροφορίες της SportDay αναφέρουν ότι οι προτεραιότητες είναι διαφορετικές και πολύ σύντομα θα έρθουν κι οι ανακοινώσεις. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: