Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Κορυφή για τρεις!!

Μπλάκπουλ, Λέστερ και ΚΠΡ «συγκατοικούν» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Τσάμπιονσιπ, μετά την ολοκλήρωση του κυρίως μενού της 4ης αγωνιστικής. Πρώτη νίκη για Μπλάκμπερν, διακοπή λόγω βροχής στο Τσάρλτον-Ντονκάστερ.

Η Μπλάκπουλ επικράτησε 1-0 της Ρέντινγκ στην αναμέτρηση του «Μπλούμφιλντ», με τον Μπαρκούιζεν να αποδεικνύεται «χρυσή αλλαγή» για τους γηπεδούχους. Ο Άγγλος χαφ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 64’ και 11 λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ που χάρισε στους «Seasiders» τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Σπουδαία νίκη και για την ΚΠΡ. Οι Λονδρέζοι πέρασαν νικηφόρα από το «Ρίμποκ» και την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπόλτον, με τον Άνταμ Τζόνσον στο 54’ να διαμορφώνει το τελικό 0-1.
Η Λέστερ από την πλευρά της μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην Μπέρμιγχαμ, ωστόσο κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς και να πάρει τελικά το «τρίποντο» με το εντός έδρας 3-2.
«Περίπατος» για την Μπλάκμπερν κόντρα στην Μπέρνλι. Οι «ρόβερς» έμειναν και αυτοί πίσω στο σκορ, αλλά πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε διάστημα 41 λεπτών (17’-58’) επικράτησαν 5-2 και έφτασαν στην πρώτη τους φετινή νίκη.
Με πέντε… τεμάχια «φιλοδώρησε» και η Χάντερσφιλντ την Μπόρνμουθ (5-1), ενώ σημαντικές εκτός έδρας νίκες πέτυχαν οι Λιντς (2-1 την Ίπσουιτς) και Ντέρμπι (3-0 της Γιόβιλ).
Διακοπή στο ματς του «Βάλεϊ» λόγω της έντονης βροχόπτωσης, με τη Ντονκάστερ να προηγείται 3-1 της Τσάρλτον.
Η 4η αγωνιστική ολοκληρώνεται αύριο με τα Γουότφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ και Γουίγκαν-Μίντλεσμπρο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:
Μπόλτον-ΚΠΡ 0-1
Τσάρλτον-Ντονκάστερ (διακοπή)
Χάντερσφιλντ-Μπόρνμουθ 5-1
Γιόβιλ-Ντέρμπι 0-3
Μπλάκμπερν-Μπάρνσλεϊ 5-2
Ίπσουϊτς-Λιντς 1-2
Μπράιτον-Μπέρνλι 2-0
Λέστερ-Μπέρμιγχαμ 3-2
Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μίλγουολ 2-2
Κυριακή 25/8
Γουότφορντ-Νότιγχαμ Φόρεστ (15:15)
Γουίγκαν-Μίντλεσμπρο (17:00)
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: