Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Ενέσεις» ηθικού και ποιότητας!

Απογοήτευση στον Παναθηναϊκό για τη βαριά ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο. «Ψηλά το κεφάλι», το μήνυμα του Αλαφούζου. Απολογήθηκε ο Μέντες. Έρχεται ο Μπαλμπόα, φουλάρουν για Πράνιτς.

«Ενέσεις» ηθικού και ποιότητας
Ένα γερό «χαστούκι» δέχτηκε ο Παναθηναϊκός γνωρίζοντας χθες την ήττα με 3-0 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ίσως και να προσγειώθηκε απότομα στη σκληρή πραγματικότητα, αφού εκτέθηκαν οι αδυναμίες της ομάδας και η έλλειψη ποιότητας και εμπειρίας που έχει στο ρόστερ της σε σχέση με το παρελθόν. Προβλήματα που μπορεί να είχαν… καμουφλαριστεί στην πρεμιέρα κόντρα στον ελλιπή Παναιτωλικό αποκαλύφθηκαν με τον πλέον προφανή τρόπο χθες προκαλώντας απογοήτευση και προβληματισμό, έστω κι αν το τελικό σκορ ίσως είναι και λίγο βαρύ για την εικόνα που υπήρχε στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης.

«Ψηλά το κεφάλι»

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα πήγε στα αποδυτήρια. Όχι για να φωνάξει στους παίκτες, αλλά παρά την απογοήτευσή του για την εικόνα της ομάδας, για να τους πει «Ψηλά το κεφάλι. Συνεχίζουμε…». Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα αναζητήσει τα αίτια μαζί με τους συνεργάτες του. Ήδη χθες μετά το ματς οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος, που παρακολούθησαν μαζί τον αγώνα, είχαν συζήτηση για αρκετή ώρα.

Επειγόντως ενίσχυση

Η ανάγκη του Παναθηναϊκού για ενίσχυση με παίκτες ποιότητας ήταν γνωστή και πριν από το ματς της Νέας Σμύρνης. Πλέον όμως φάνηκε πως είναι… επιτακτική. Στις οκτώ μέρες που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται εξελίξεις με τουλάχιστον δύο προσθήκες. Το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα φτάνει στην Αθήνα ο Αντριάν Μπαλμπόα για να δοκιμαστεί κι εφόσον ο19χρονος Ουρουγουανός φορ πείσει, θα υπογράψει. Στο μεταξύ, εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση του Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος δηλώνει βέβαιος πως θα βρει λύση με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και θα μετακομίσει στον Παναθηναϊκό, είτε ως ελεύθερος είτε με τη μορφή δανεισμού. Από αύριο θα ξεκαθαρίσει και το θέμα του Αμπντούλ Ατζαγκούν, καθώς συνεχίζονται οι επαφές με την ομάδα του.

*Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ ένιωσε και χθες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς. Δεν αποκλείεται στο ματς του ερχόμενου Σαββάτου με τη Βέροια στη Λεωφόρο (21:30) να προφυλαχθεί και να επιστρέψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σίγουρα απών από το προσεχές ματς θα είναι ο Μέντες που αποβλήθηκε και μάλιστα χθες ζητούσε συγγνώμη για το λάθος του, αλλά μάλλον και τη... γενικότερη παρουσία του στον αγώνα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: