Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Μπλέχτηκε» σε καυγά ο Ντι Κάνιο!

Σε μεταμεσονύκτιο καυγά στο ξενοδοχείο που διέμενε η αποστολή της Σάντερλαντ πριν από το παιχνίδι με τη Σαουθάμπτον, ενεπλάκη ο Πάολο Ντι Κάνιο, με την αστυνομία να ερευνά το συμβάν.

Έρευνες για καυγά στο ξενοδοχείο που διέμενε η Σάντερλαντ την Παρασκευή, διεξάγει η αστυνομία, με τον προπονητή των «μαυρόγατων», Πάολο Ντι Κάνιο, να έχει συμμετοχή μαζί με δύο ανθρώπους του συλλόγου.
Οι τρεις άνδρες ανέβαιναν στα δωμάτιά τους με το ασανσέρ, όταν τρεις μεθυσμένοι νεαροί μπήκαν στον θάλαμο και προσπάθησαν να τον σταματήσουν. Η αντίδραση του Ιταλού προπονητή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν να σπρώξει τους δύο από αυτούς και εκείνοι με τη σειρά τους, τους επιτέθηκαν φραστικά.
Μιλώντας μετά το ισόπαλο 1-1 κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο Ιταλός κόουτς δήλωσε:
«Δεν υπήρχαν ποδοσφαιριστές στον καυγά. Κοιτάξτε τι έγινε. Ήταν τρεις μεθυσμένοι νεαροί, που μπήκαν στον θάλαμο του ασανσέρ, τον σταμάτησαν και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Δεν ήμασταν επιθετικοί και το εκμεταλλεύτηκαν αυτό. Στη συνέχεια τους σπρώξαμε και μας επιτέθηκαν φραστικά. Στη συνέχεια καλέσαμε την αστυνομία και οι δύο από τους τρεις το έσκασαν, ενώ ο άλλος παρέμεινε. Η αστυνομία έφτασε 15-20 λεπτά αργότερα και μιλούσα με έναν αστυνομικό για δύο ώρες. Δεν ξέρω, ίσως να με λατρεύει, αλλά πήγα για ύπνο στις 02:00 ενώ ήθελα να πάω στις 12:00».
Από την πλευρά της, η αστυνομία έχει μία διαφορετική άποψη από αυτή του Ντι Κάνιο για το συμβάν, με τον επιθεωρητή Σκοτ Τζόνσον να αναφέρει:
«Πήγαμε στο ξενοδοχείο μετά από μία κλήση που είχαμε για έναν καυγά. Δεν έγιναν συλλήψεις, αλλά συνεπλάκησαν 15 άτομα και οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν να κάνουν έρευνες. Όταν φτάσαμε δεν τσακωνόταν κανένας, παρά μόνο υπήρχαν δύο χωρισμένα γκρουπ».
Τέλος, εικάζεται πως όσοι συμμετείχαν στο επεισόδιο, εκτός των ανθρώπων της Σάντερλαντ, βρισκόντουσαν σε δεξίωση γάμου που γινόταν στο ξενοδοχείο, με τον εκπρόσωπο της διεύθυνσης του κτηρίου να μην θέλει να επιβεβαιώσει, επικαλούμενος το απόρρητο των αρχείων.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: