Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Διαρκείας και την Κυριακή στον Ολυμπιακό!!

Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αυτήν την Κυριακή θα μπορούν οι φίλοι της ομάδας να προμηθεύονται εισιτήρια διαρκείας.

Διαρκείας και την Κυριακή στον Ολυμπιακό
Η ανακοίνωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:


Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι δεν έχουν παραλάβει τις κάρτες τους, ότι συνεχίζεται η παράδοσή τους καθημερινά με ώρες 10:00 – 18:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, MONO για αυτή την Κυριακή 25/8 θα συνεχιστεί η παράδοση εισιτηρίων διαρκείας με ώρες 10:00 – 15:00, στο Στάδιο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, (Είσοδος VIP).

Ακόμα την Κυριακή το τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας θα είναι ανοικτό τις ίδιες ώρες για όσους φιλάθλους θέλουν να αγοράσουν εισιτήρια διαρκείας.

Η παραλαβή των καρτών διαρκείας θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά με την επίδειξη δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας άλλου κατόχου, θα πρέπει να προσκομίσει φωτοτυπία ταυτότητας του κατόχου του εισιτηρίου διαρκείας που θέλει να παραλάβει, ή επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή εξουσιοδότηση.

Οι φίλαθλοι που έχουν κάνει αγορά με την χρήση πιστωτικής κάρτας και δεν έχουν υπογράψει την αντίστοιχη απόδειξη, θα πρέπει να υπογράψουν το σχετικό παραστατικό, με την προσέλευση τους για την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας.

Σε περίπτωση που φίλαθλος επιθυμεί την παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας φίλου του που χρησιμοποίησε πιστωτική κάρτα χωρίς να υπογράψει σχετικό παραστατικό, θα πρέπει να προσκομίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σχετική εξουσιοδότηση επικυρωμένη από Δημόσια Αρχή, διαφορετικά η παραλαβή δεν θα είναι εφικτή.

Τηλ. πληροφοριών: 210 48 00 920

Δεν υπάρχουν σχόλια: