Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Στέφενς: «Το μυαλό όλων μας στη Σάλκε»

Απογοητευμένος από την ήττα κόντρα στον Παναιτωλικό εμφανίστηκε ο Χουμπ Στέφενς, ο οποίος τόνισε πως όλοι στην ομάδα είχαν το μυαλό τους στο προσεχές ματς με την Σάλκε.

Στέφενς: «Το μυαλό όλων μας στη Σάλκε»
Σε τρεις παίζονται τα… πάντα στην ρεβάνς με την Σάλκε και ο Χουμπ Στέφενς απέδωσε εκεί την ήττα από τον Παναιτωλικό (2-0). Πως, δηλαδή, το μυαλό όλων μέσα στην ομάδα ήταν στο ματς με τους Γερμανούς.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Νομίζω ότι όχι μόνο οι ποδοσφαιριστές, αλλά όλοι, σκέφτονται το παιχνίδι με την Σάλκε κι όταν έρχεσαι εδώ έστω και με 1% κάτω από αυτό που πρέπει, δεν μπορείς να κερδίσεις. Δεν ξέρω αν είναι θέμα νοοτροπίας, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε σε διεθνές επίπεδο, τρία παιχνίδια την εβδομάδα. Κι αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν αρκετό».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας: «Αυτή την στιγμή έχουμε αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς. Δεν ξέρω πως μπορούμε να διορθώσουμε. Είναι μεγάλο πρόβλημα με τους τραυματισμούς και πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Παναιτωλικό: «Δεν βλέπω τον αντίπαλο, αλλά την δική μου ομάδα. Έκαναν πάντως καλή δουλειά».

Για την κατάσταση του Λάζαρ: «Δεν ξέρω… Ο γιατρός μας θα πρέπει να απαντήσει. Είναι π-άντως ένα παιχνίδι, το παιχνίδι της Τρίτης για το οποίο μιλούσαν όλοι, παίκτες, διοίκηση, εγώ προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι. Ισως να ήμουν και ο μόνος που το σκεφτόμουν τόσο. Δεν ξέρω…»

Για τις επιπτώσεις της ήττας: «Όλα τα αποτελέσματα έχουν επίδραση στην ομάδα. Ακόμη και στην προπόνηση να γίνει κάτι λάθος, μπορεί να επηρεάσει την ομάδα».

Για το αν είναι μάθημα για τον ΠΑΟΚ η σημερινή ήττα: «Ναι, αλλά είναι πολύ ακριβό μάθημα».

Για τον Σπυρόπουλο: «Δεν ξέρω. Δεν έχει προπονηθεί ακόμη με την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: