Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Αναστασίου: «Δεν σκοράραμε, χάσαμε…»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του δεν μπορούσαν να σκοράρουν απέδωσε την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Πανιώνιο ο Γιάννης Αναστασίου. «Κάλυψε» τον Μέντες σε ερώτηση για την απόδοσή του.

Αναστασίου: «Δεν σκοράραμε, χάσαμε…»
Αν και έφτανε στην περιοχή του Πανιωνίου, ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να σκοράρει και σε αυτό το γεγονός απέδωσε την ήττα στη Νέα Σμύρνη ο Γιάννης Αναστασίου.

Ο τεχνικός του τριφυλλιού τόνισε πως χρειάζεται βελτίωση στις λεπτομέρειες και στο μέλλον να υπάρχει καλύτερη διαχείριση κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τέλος, «κάλυψε» τον Μέντες, σε ερώτηση για την απόδοσή του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι και τη βαριά ήττα: «Είχαμε ένα παιχνίδι το οποίο άρχισε καλά εμάς. Όμως, για να νικήσεις πρέπει να σκοράρεις. Εμείς φτάναμε στην περιοχή του Πανιωνίου, αλλά δεν μπορούσαμε να βάλουμε γκολ. Αυτό έκανε τη διαφορά, αφού στη μία φορά που ο Πανιώνιος έφτασε στην περιοχή μας, σκόραρε. Δεν αντιδράσαμε σωστά μετά το γκολ και αυτό έπρεπε να το δούμε, πως θα αντιδράσουμε γιατί είμαστε μία νέα ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο ενισχύσαμε την επίθεση μας βάζοντας τον Μπεργκ, κάναμε κάποιες φάσεις αλλά σε αυτό το σημείο δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο είχαμε άσχημη εικόνα και μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλα γκολ. Είχαμε κακή διαχείριση του αγώνα. Δεν έχω παράπονο από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε στις λεπτομέρειες».

Για τα ατομικά λάθη: «Όταν η ομάδα δέχεται ένα γκολ, το δέχεται όλη μαζί. Δεν φταίει μόνο ένας ποδοσφαιριστής. Δεν είχαμε σωστές αντιδράσεις στις λεπτομέρειες και αυτές έκαναν τη διαφορά. Πρέπει να δούμε τι θέλουμε, τι μπορούμε να κάνουμε. Για παράδειγμα, στο δεύτερο γκολ ο Κολοβός σουτάρει με το δεξί. Οι αμυντικοί μας το γνώριζαν και τον άφησαν. Έχασαν τη λεπτομέρεια και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε».

Για το αν θεωρεί κακή την απόδοση του Μέντες: «Δεν θα συμφωνήσω με την άποψη σας για τον Μέντες. Θα υπήρχε αδυναμία στη μεσαία γραμμή μας εάν δεν υπήρχε σωστή αλληλοκάλυψη. Όταν ο Κουτρουμπής προωθούνταν, ο Μέντες τον κάλυπτε. Απλώς, στη λεπτομέρεια δεν κάναμε ότι έπρεπε».


Καρέλης: «Καλύτεροι στο επόμενο»

Στο γεγονός πως ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να σκοράρει πρώτος απέδωσε την ήττα με σκορ 3-0 από τον Πανιώνιο ο Νίκος Καρέλης.

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά, καλύτερα από τον Πανιώνιο. Είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε πρώτοι, αλλά δεν το καταφέραμε και έβαλε γκολ ο Πανιώνιος. Στο δεύτερο ημίχρονο δεχτήκαμε νωρίς το δεύτερο, στη συνέχεια προσπαθήσαμε και ήμασταν καλοί, αλλά δεχτήκαμε και τρίτο γκολ. Τώρα κοιτάμε το επόμενο ματς. Θα κοιτάξουμε που κάναμε λάθη και στο επόμενο παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: