Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Λούκας: «Υποχρέωσή μας η πρόκριση»

Μεγάλη είναι η ευκαιρία του ΠΑΟΚ να προκριθεί στους ομίλους του Champions League, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λούκας Πέρεθ σε κυριακάτικη εφημερίδα.

Λούκας: «Υποχρέωσή μας η πρόκριση»
Η προσγείωση του «Δικεφάλου του Βορρά» ήταν απότομη και ο Χουμπ Στέφενς εξήγησε πως στο μυαλό των παικτών του ήταν το προσεχές ματς με τη Σάλκε.

Παρόλα αυτά, σήμερα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα, ακόμη και χωρίς τον κόσμο τους, απέναντι στους Γερμανούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λούκας Πέρεθ στη «Real News»

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί την παρουσία των οπαδών του:

«Το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε και πάλι χωρίς τους οπαδούς μας είναι σίγουρα μειονέκτημα για μας. Ο κόσμος μας δίνει δύναμη και θα είναι δύσκολο να μην τον έχουμε στο πλευρό μας σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα. Όπως και να έχει όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε την απουσία του και να κάνουμε το καθήκον μας στον αγωνιστικό χώρο».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν για αυτό το ματς:

«Και το δεύτερο παιχνίδι με τη Σάλκε είναι δύσκολο, όπως όλα σε αυτό το επίπεδο. Ο αντίπαλός μας είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως φάνηκε και στη Γερμανία έχει αδυναμίες τις οποίες θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε και να είμαστε εμείς αυτοί που θα πάρουν την πρόκριση. Μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα, έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη ευκαιρία για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και όλοι μαζί θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: