Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Με το «δεξί» Γιούβε και Τέβεζ!

Η Γιουβέντους νίκησε 1-0 τη Σαμπντόρια στη Γένοβα στην πρεμιέρα της Serie A, χάρη σε γκολ του Κάρλος Τέβεζ που άνοιξε…λογαριασμό στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με το «δεξί» Γιούβε και Τέβεζ
Χωρίς πολλές φάσεις το πρώτο ημίχρονο. Παιχνίδι κέντρου με τις δύο ομάδες να διαφυλάσσουν τα νώτα τους και να κάνουν αναγνωριστικό ματς στη μεσαία γραμμή. Η Σαμπντόρια έπαιζε αμυντικά και η Γιουβέντους, ίσως και αγχωμένη λόγω της πρεμιέρας δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Ντα Κόστα.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η πρωταθλήτρια Ιταλίας επέβαλε τον ρυθμό της, άρχισε να δημιουργεί ρήγματα και προηγήθηκε στο 58ο λεπτό με το πρώτο γκολ του Κάρλος Τέβεζ στη Serie A. Πογμπά και Βιδάλ έπαιξαν ωραία το ένα δύο, ο τελευταίος βρήκε εξαιρετικά μέσα στη περιοχή τον Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος με άψογο τελείωμα έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Αντόνιο Κόντε διατήρησαν αυτό το σκορ χωρίς ιδιαίτερο κόπο μέχρι τέλος, ενώ η ομάδα της Γένοβας, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καστελίνι στο 90ο λεπτό, που είχε περάσει μάλιστα ως αλλαγή στο 83΄.

Σαμπντόρια (Ρόσι): Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο (72΄ Μουστάφι), Πάλομπο, Κόστα, Ντε Σιβλέστρι, Εράμο (72΄ Σοριάνο), Κρστίτσιτς, Ομπιάνγκ, Μπεράρντι (83΄ Καστελίνι), Γκαμπιαντίνι, Έντερ.
Γιουβέντους (Κόντε): Μπουφόν, Μπαρτζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Λιχτστάινερ, Βιδάλ, Πίρλο, Πογκμπά, Ασαμόα, Τέβεζ (90΄ Γιορέντε), Βούτσινιτς (89΄ Τζιοβίνκο).


Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:


Σάββατο, 24/08

Ελλάς Βερόνα-Μίλαν 2-1 (30΄, 53΄ Τόνι / 14΄ Πόλι)
Σαμπντόρια-Γιουβέντους 0-1 (58΄ Τέβεζ)

Κυριακή, 25/08

Ίντερ-Τζένοα (19:00)
Κάλιαρι-Αταλάντα (21:45)
Λάτσιο-Ουντινέζε (21:45)
Λιβόρνο-Ρόμα (21:45)
Νάπολι-Μπολόνια (21:45)
Πάρμα-Κιέβο (21:45)
Τορίνο-Σασουόλο (21:45)

Δευτέρα, 26/08

Φιορεντίνα – Κατάνια (21:45)

Η επόμενη αγωνιστική

Κιέβο – Νάπολι
Γιουβέντους – Λάτσιο
Ρόμα – Ελλάς Βερόνα
Αταλάντα – Τορίνο
Μπολόνια – Σαμπντόρια
Κατάνια – Ίντερ
Τζένοα – Φιορεντίνα
Μίλαν – Κάλιαρι
Σασουόλο – Λιβόρνο
Ουντινέζε – Πάρμα Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: