Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Στεβάνοβιτς: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί του ΟΦΗ, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι οι παίκτες του πιστεύουν στους εαυτούς τους, ήταν ο Γκόραν Στεβάνοβιτς.

Στεβάνοβιτς: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»
Ικανοποίηση υπάρχει στην Βέροια για την πολύ μεγάλη νίκη 2-0 επί του ΟΦΗ, με τον Γκόραν Στεβάνοβιτς να είναι ιδιαίτερα χαρούμενος από το αποτέλεσμα.

Ο προπονητής της «βασίλισσας του Βορρά» στάθηκε κυρίως στο γεγονός ότι οι παίκτες του έχουν αποκτήσει εμπιστοσύνη στους εαυτούς τους, κάτι που είναι καλό κα για το μέλλον της ομάδας.

«Γνωρίζαμε τις δυσκολίες του σημερινού παιχνιδιού αλλά θέλαμε τη νίκη για να αξιοποιήσουμε τον βαθμό που πήραμε στον Πλατανιά. Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ατυχήσαμε στη φάση του χαμένου πέναλτι. Στην επανάληψη αλλάξαμε κάποια πράγματα στην τακτική, ανεβάσαμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή μας και φτάσαμε στη νίκη. Το σημαντικό είναι ότι δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας κάνει σε αυτό το διάστημα ούτε μία ευκαιρία, κάτι που είναι σπάνιο για τον ΟΦΗ. Το θετικό είναι ότι οι παίκτες πιστεύουν στον εαυτό τους»,ήταν αρχικά τα λόγια του Στεβάνοβιτς.

Για το τι ήταν εκείνο που σταμάτησε τους επιθετικούς του ΟΦΗ είπε: «Δεν θέλω να κάνω ιδιαίτερη ανάλυση. Έχουμε παίκτες που έβγαιναν γρήγορα πάνω στην μπάλα και απομάκρυναν τον κίνδυνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: