Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Ο Μπέιλ δεν είναι παίκτης μας, για την ώρα»

Συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα παραχώρησε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, μιλώντας για τον Γκάρεθ Μπέιλ, τον Χεράρδο Μαρτίνο, αλλά και τους Κασίγιας-Λόπεθ.

«Ο Μπέιλ δεν είναι παίκτης μας, για την ώρα»
Το εκτός έδρας παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γρανάδα για τη δεύτερη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβισιόν, πέρασε σε δεύτερη μοίρα στη συνέντευξη Τύπου του Κάρλο Αντσελότι.

Οι Ισπανοί δημοσιογράφοι επικεντρώθηκαν σε πιο… φλέγοντα θέματα στην επικαιρότητα της «βασίλισσας», όπως αυτό του Γκάρεθ Μπέιλ, την επιλογή του Ίκερ Κασίγιας ή του Ντιέγο Λόπεθ, αλλά και τα σχόλια του Χεράρδο Μαρτίνο και για το αστρονομικό ποσό της μεταγραφή του Ουαλού σταρ της Τότεναμ.

«Δεν θα σας πω ποιος θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι κόντρα στη Γρανάδα. Προτιμώ να μιλήσω με αυτούς και μετά να πάρω την τελική μου απόφαση. Δεν είναι θέμα αν θα παίξει ο Ίκερ ή ο Ντιέγο. Αυτό που μετράει είναι να παίξει αυτός που θα παίξει καλύτερα για την ομάδα» ανέφερε ο Ιταλός κόουτς για τους δύο τερματοφύλακες και πρόσθεσε:

«Σήκωσα πιο νωρίς τον Ντιέγο Λόπεθ για ζέσταμα (σ.σ στο παιχνίδι κόντρα στη Μπέτις), γιατί ο τερματοφύλακας χρειάζεται καλύτερη προπόνηση από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή. Μην το δείτε ως έλλειψη σεβασμού».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μεγάλο θέμα της επικαιρότητας, τη μεταγραφή του Γκάρεθ Μπέιλ, λέγοντας: «Δεν μπορώ να σας πω για τον Μπέιλ, καθώς δεν είναι παίκτης μας για την ώρα» ενώ κατέληξε απαντώντας στα σχόλια του Χεράρδο Μαρτίνο για τα πολλά χρήματα που είναι διατεθειμένη να ξοδέψει η ομάδα του:

«Βρήκα παράξενα τα όσα είπε. Ο Μαρτίνο είναι εδώ για πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δεν έχει καταλάβει ακόμη πως λειτουργεί το ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει και αυτή μεταγραφές στο παρελθόν με πολλά εκατομμύρια». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: