Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Παντέλης: «Να μείνουμε ταπεινοί»

Μετριόφρων εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Παντέλης μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Παναθηναϊκού και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα», τόνισε.

Παντέλης: «Να μείνουμε ταπεινοί»
Απόλυτα χαρούμενος εμφανίστηκε ο Νίκος Παντέλης. Και πώς να μην είναι άλλωστε, μετά την ευρεία νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ωστόσο, ο προπονητής των Νευσμορνιωτών αφού ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και τους παίκτες του για την αγωνιστική τους συμπεριφορά, ξεκαθάρισε πως όλοι πρέπει να παραμείνουν ταπεινοί. «Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα» το σχόλιό του.

Αναλυτικά, όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:


Για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού: «Θεωρώ ότι πετύχαμε μία σημαντική νίκη, γιατί πέρα από τους τρεις βαθμούς έγινε επί ενός μεγάλου αντιπάλου. Εμάς μας αφήνει ικανοποιημένους βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί θα βοηθήσει να πιστέψουν τα παιδιά ότι μπορούμε να κάνουμε μια καλή ομάδα. Στο πρώτο μέρος ευτυχήσαμε να προηγηθούμε χωρίς να δημιουργήσουμε μια μεγάλη φάση. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν σωστοί και χάσαμε τον έλεγχο, γιατί ο Κουτρουμπής ανέβαινε ανενόχλητος και δημιουργούσε αριθμητική υπεροχή. Ωστόσο δεν κινδυνεύσαμε αλλά ο Παναθηναϊκός είχε τη μπάλα.

Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι χάρη και στο γκολ που είχαμε πετύχει. Έπαιξε ρόλο και η είσοδος του Ντούνη, αφού με την ταχύτητα του χτύπησε την αργή άμυνα του Παναθηναϊκού. Βρήκαμε διαδρόμους, πετύχαμε άλλα δύο γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Εγώ δίνω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί έδειξαν ψυχικά αποθέματα, καρδιά και δύναμη. Θέλω να σταθώ και στη συγκλονιστική παρουσία του κόσμου, ο οποίος μας βοήθησε ακόμα και στα διαστήματα που δεν ήμασταν καλοί. Μας έδινε φτερά. Όσο μερίδιο έχουν οι ποδοσφαιριστές, έχουν και οι οπαδοί μας.

Εγώ θέλω η ομάδα να μείνει ταπεινή, γιατί ξέρω λόγω εμπειρίας στο ποδόσφαιρο ότι οι κατραπακιές έρχονται εκεί που δεν τις περιμένεις. Δεν γίναμε ξαφνικά ομαδάρα».

Για το αν περίμενε 4 βαθμούς στις δύο πρώτες αγωνιστικές:«Δεν περίμενα τόσο καλή αρχή. Θα ήμουν ψεύτης αν το έλεγα. Παίξαμε με δύο δύσκολους αντιπάλους, γιατί αυτές οι νίκες μας δίνουν ψυχολογία. Αν εξαιρέσουμε 3-4 ποδοσφαιριστές, το ρόστερ μας έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας και η ψυχολογία είναι το μεγαλύτερο όφελος»


Κολοβός: «Δείξαμε περισσότερα από τον ΠΑΟ»

Δίκαιη πέρα για πέρα χαρακτήρισε τη νίκη του Πανιωνίου κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Κολοβός, που ξεκαθάρισε πως πρώτος στόχος των Νεοσμυρνιωτών παραμένει η σωτήρια.

Ναι μεν ο Πανιώνιος επικράτησε με το ευρύ 3-0 του Παναθηναϊκού, ωστόσο σύμφωνα με τον Δημήτρη Κολοβό, ο στόχος παραμένει ένας. Η γρήγορη παραμονή στην Σούπερ Λίγκας. Ο σκόρερ του ενός από τα τρία τέρματα τόνισε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη αφού ήταν ανώτερη από το τριφύλλι στον αγωνιστικό χώρο.

Αναλυτικά, όσα είπε στην NOVA:

«Είμαστε καινούργια ομάδα, αλλά δείξαμε περισσότερα πράγματα από τον Παναθηναϊκό. Αξίζαμε πέρα για πέρα τη νίκη. Είναι σημαντικός τόσο ο βαθμός που πήραμε στην Κρήτη και φυσικά η νίκη που πήραμε. Η ομάδα ψάχνει τα πατήματά μας. Πάμε πρώτα να σωθούμε και θα δούμε. Τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ και θα πάμε στην Θεσσαλονίκη να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».

«Είδα τη μπάλα να έρχεται, την κατέβασα, τους είδα που ανοίχτηκαν και το έκανε. Παίζει ρόλο και το ένστικτο. Δεν μπορούσε να πάει πιο ψηλά. Το αφιέρωσα στον μπαμπά μου και την μητέρα μου που ήταν στην κερκίδα».

«Παιχνίδι με παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Θέλω να τα δίνω όλα για την ομάδα μου. Προσπαθώ πάντα να βοηθάω όσο μπορώ. Σίγουρα η Εθνική Ανδρών είναι ότι καλύτερο για τον κάθε παίκτη και είναι πολύ σημαντικό να βρεθείς εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: