Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Προς το παρόν δεν είμαι στην ΑΕΚ»

Μπορεί να έχει «κλείσει» ήδη μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν, όμως ο Πέτρος Μάνταλος ξεκαθάρισε πως έχει το μυαλό του μόνο στο παρόν του στην Ξάνθη.

«Προς το παρόν δεν είμαι στην ΑΕΚ»
Ότι δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμα πως αποτελεί παίκτη της ΑΕΚ παραδέχτηκε σε δηλώσεις του στη Nova ο Πέτρος Μάνταλος, τονίζοντας πως προτεραιότητα του για τη φετινή σεζόν είναι η Ξάνθη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη κατάσταση της ομάδας του, τονίζοντας πως πρέπει να κάνουν… ποδαρικό στις νίκες στο ματς κόντρα στον Πανθρακικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Αυτές τις μέρες θα πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να αφοσιωθούμε στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Τρεις ήττες αφήνουν μία πικρία και θέλουμε να το αλλάξουμε και να έρθει η πρώτη νίκη στο παιχνίδι που έρχεται»

Για το επόμενο ματς με τον Πανθρακικό:

«Η ομάδα του Πανθρακικού έχει κρατήσει το βασικό κορμό της, μία δυνατή ομάδα και θα πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στους εαυτούς μας. Οι προπονήσεις είναι για να βρούμε τους εαυτούς και λύσεις στο σκοράρισμα γιατί με τα γκολ έρχονται οι βαθμοί.
Είναι μία ομάδα δυνατή αλλά το καταφέραμε πέρυσι και πρέπει να το κάνουμε και την Κυριακή. Ανάλογα με την ομάδα που παίζεις παίζεις και το ανάλογο ποδόσφαιρο. Με τον Πανθρακικό το παιχνίδι θα είναι κλειστό και ο αντίπαλος θα προσπαθήσει να χτυπήσει στην κόντρα».

Για τα προβλήματα που παρουσιάζει η Ξάνθη:

«Πρέπει να βρούμε λύσεις στο σκοράρισμα και να λύσουμε τα θέματα που έχουμε πίσω όταν περιμένουμε τον αντίπαλο. Για τον κόσμο είναι ένα ντέρμπι που πρέπει να κερδιθεί και αν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη θα δώσουμε πολύ χαρά. Για εμάς είναι ένα ματς όπως τα άλλα και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τη νίκη»

Για την ομάδα του, αλλά και την Κομοτηνή:

«Είμαι από μικρός στην Ξάνθη και η ομάδα μου έχει προσφέρει πολλά, ενώ στην Κομοτηνή απλά εκεί γεννήθηκα. Ο κόσμος δεν παίζει μπάλα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε και θα πανηγυρίσουμε τη νίκη. Εύχομαι να αλλάξει η παράδοση και να κερδίσουμε φέτος»

Για την μεταγραφή του στην ΑΕΚ:

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη μεταγραφή, αλλά απ' του χρόνου, γιατί ακόμα είμαι στην Ξάνθη. Αυτή είναι η ομάδα μου και θέλω να της δώσω όσα περισσότερα μπορώ και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ακόμα τη μεταγραφή. Την επόμενη χρονιά θα αρχίσω σιγά σιγά να το νιώθω, γιατί προς το παρόν είμαι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: