Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

«Να πάρουμε το καλύτερο από τον ΠΑΣ»

Ικανοποιημένος από τη νίκη στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Άρη και έτοιμος να πάρει θετικό αποτέλεσμα στην έδρα του ΠΑΣ είναι ο Απόλλωνας, σύμφωνα με τον Αλέκο Βοσνιάδη.

«Να πάρουμε το καλύτερο από τον ΠΑΣ»
Το τρίποντο που πήρε ο Απόλλωνας κόντρα στον Άρη ήταν το καλύτερο ξεκίνημα για την «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Αλέκος Βοσνιάδης πλέον κοιτά να πάρει το καλύτερο αποτέλεσμα στο ματς της 2ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλέκου Βοσνιάδη στην κάμερα της Nova:

«Μία σπουδαία νίκη για μας στην πρεμιέρα, νίκη αυτοπεποίθησης, με καλή παρουσία. Κερδίσαμε δίκαια και είναι πολύ σημαντικό για την καλή συνέχεια της ομάδας γιατί θα είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μαραθώνιους, ξεκίνησε τώρα και πήγαν όλα καλά.

Ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα που βγήκε στην Ευρώπη και έχουν τη βάση αν και αποχώρησαν κάποιοι παίκτες και κυρίως θα προσπαθήσουμε να διαβάσουμε το παιχνίδι της κυρίως μεσοεπιθετικά. Είναι ένα παιχνίδι στην έδρα τους και σίγουρα θα επιτεθούν αλλά εμείς θα επιδιώξουμε να πάρουμε το καλύτερο.

Οι ομάδες δεν είναι ακόμα έτοιμες και παιχνίδι με παιχνίδι θα γίνονται καλύτερες. Εμείς θα προσπαθήσουμε να παίξουμε αυτό που μπορούμε και είναι πολύ σημαντικό όταν παίζεις εκτός έδρας να μην κλείνεσαι αλλά να επιτίθεσαι κιόλας και να έχεις και κατοχή και κάπως έτσι θα πάμε σε ένα παιχνίδι ισορροπημένο.

Ο Ζουέλα και ο Μπάρκογλου είναι τραυματίες καθώς και ο Κανακούδης ενώ επιστρέφει από τιμωρία ο Αργυρόπουλος. Ο Κανακούδης θα επιστρέψει σε ένα μήνα περίπου αλλά οι Ζουέλα και Μπάρκογλου δεν έχουν κάτι σημαντικό και μπορεί να βρίσκονται στην αποστολή».

Δεν υπάρχουν σχόλια: