Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Πλήρωσε τους Times ο Άρμστρονγκ!!

Σε συμβιβασμό με τους Times ήρθε ο Λανς Άρμστρονγκ δίνοντας πίσω στην εφημερίδα ένα μέρος του ποσού που του είχε επιδικαστεί ως αποζημίωση για δημοσίευμα της εφημερίδας.

Πλήρωσε τους Times ο Άρμστρονγκ
Ένα μέρος της αποζημίωσης που του είχε επιδικαστεί μετά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που είχε κάνει σε βάρος των Times επέστρεψε στην εφημερίδα ο Λανς Άρμστρονγκ.

Ο Αμερικανός ποδηλάτης είχε κινηθεί νομικά μετά από δημοσίευμα που έκανε λόγο για χρήση απαγορευμένων ουσιών από την πλευρά του. Όμως πέρσι ο ίδιος ομολόγησε πως έκανε εκτεταμένη χρήση αναβολικών και οι επιτυχίες του, ανάμεσά τους οι επτά τίτλοι του στον Ποδηλατικό Γύρο Γαλλίας, ήταν αποτέλεσμα… ντόπινγκ.

Αμέσως μετά τη δημόσια παραδοχή του Τεξανού αθλητή, οι Times κινήθηκαν αξιώνοντας να της επιστραφεί το ποσό της αποζημίωσης και όχι μόνο. Τελικά οι δύο πλευρές τα βρήκαν εξωδικαστικά.

«Χθες βράδυ οι Sunday Times ήρθαν σε συμβιβασμό κοινής αποδοχής για την απόσυρση των αξιώσεων σε βάρος του Λανς Άρμστρονγκ και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη συμφωνία, οι όροι της οποίας παραμένουν εμπιστευτικοί», αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: