Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπάγεβιτς: «Δεν θα μας χαριστεί κανείς»

Η ΑΕΚ ξεκινά τις υποχρεώσεις της στην Football League 2 με αντίπαλο τον Μανδραϊκό και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συνέστησε σοβαρότητα προς κάθε ομάδα γιατί δεν πρόκειται να χαριστεί κανείς στην Ένωση.

Μπάγεβιτς: «Δεν θα μας χαριστεί κανείς»
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε πως η ΑΕΚ δεν πρέπει να υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο επειδή μόνο και μόνο έχει το όνομα. Ο εκτελεστικός διευθυντής συνέστησε προσοχή και σοβαρότητα σε κάθε ματς γιατί δεν υπάρχει καμία ομάδα που να χαριστεί στην Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε στη Real News ο Ντούσαν Μπάγεβιτς:

«Είναι αλήθεια πως πρόκειται για κάτι εντελώς καινούργιο για μας. Νέοι αντίπαλοι, νέα γήπεδα, άλλη εμπειρία, σίγουρα όμως είμαστε υποχρεωμένοι να εμφανιζόμαστε κάθε Κυριακή σοβαροί και όπως πρέπει.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σεβαστούμε αντίπαλο, ούτε θα μας χαριστεί κανείς. Το πρωτάθλημα δεν θα κυλήσει καθόλου εύκολα, το γνωρίζουμε αυτό, όμως πιστεύω πως είναι στο χέρι μας το πόσο καλά θα το καταφέρουμε».

Όσο για την ετοιμότητα της ΑΕΚ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε σχετικά: «Τα άσχημα αποτελέσματα σε κάποια παιχνίδια ήταν ένα μήνυμα για εμάς, ένα καμπανάκι που χτύπησε δυνατά και κάπου μας έκανε καλό, ώστε στο εξής να μειώσουμε τα λάθη και να μην τα επαναλάβουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: