Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Οι… έμπειροι ρούκι του Ολυμπιακού»

Εντυπωσιασμένος από το «μεστό» παιχνίδι των νέων του Ολυμπιακού δήλωσε ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές, μιλώντας στη SportDay. Εγκώμια και για Ντάνστον-Σίμονς.

«Οι… έμπειροι ρούκι του Ολυμπιακού»
Με… θράσος που δεν αρμόζει στην ηλικία τους έχουν μπει στον Ολυμπιακό οι τρεις νεαροί που αποκτήθηκαν. Ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής του Ρεθύμνου που αντιμετώπισε προχθές τους πρωταθλητές Ευρώπης σε φιλικό στη Γλυφάδα, το διαπίστωσε από πρώτο χέρι.

«Ο Ολυμπιακός είχε απουσίες, έλειπαν πολλοί παίκτες που σίγουρα θα του αλλάξουν το αγωνιστικό προφίλ μόλις επιστρέψουν. Αυτό όμως που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και κράτησα ήταν ότι οι νέοι παίκτες της ομάδας, Παπαπέτρου, Αγραβάνης κα Χριστοδούλου, δείχνουν να έχουν καταλάβει πού βρίσκονται. Αγωνίστηκαν σαν να ήταν καιρό μαζί στην ομάδα, όχι σαν ρούκι, αλλά σαν έμπειροι. Αυτό είναι καλό για τον Ολυμπιακό, γιατί θα έχει επιλογές», ανέφερε ο προπονητής των Κρητικών.

Όσο για τον Μπράιαντ Ντάνστον και τον Σέντρικ Σίμονς, που είχαν 22 και 17 πόντους αντίστοιχα απέναντι στην ομάδα του, είπε: «Είναι εξαιρετικοί και αρκετά αθλητικοί παίκτες. Μου άρεσε πολύ το στυλ του παιχνιδιού τους».

Κι ασφαλώς κατέληξε επισημαίνοντας το αυτονόητο. «Ο Ολυμπιακός μαζί με τον Παναθηναϊκό θα είναι και φέτος ένα σκαλοπάτι από τις άλλες ομάδες της Α1». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: