Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Παράσχος: «Σημαντική νίκη»

Στη σημασία της νίκης απέναντι στον Απόλλωνα στάθηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Παράσχος: «Σημαντική νίκη»
Πολύ σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη που πέτυχε ο Ατρόμητος απέναντι στον Απόλλωνα ο Γιώργος Παράσχος. Ο τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της αναμέτρησης, τόνισε πως οι παίκτες του θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα γκολ αν ήταν πιο σοβαροί στην τελική προσπάθεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:


«Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη. Χρειαζόμασταν το καλό αποτέλεσμα για να βρούμε τον εαυτό μας. Σήμερα το άγχος μας βγήκε μετά το 70' όταν ο αντίπαλος ρίσκαρε. Δεν είχαμε την απαραίτητη ηρεμία. Ο εκνευρισμός και λίγο ο φόβος μας χάλασε την εικόνα. Εκτός από τα δύο γκολ μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω.

Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι όταν πάρουμε σκορ ασφαλείας κάνουμε παραπανίσιες ενέργειες όπως με τον Καραγκούνη και τον Παπαδόπουλο, θέλουμε να κάνουμε τα γκολ θεαματικά. Πιστεύω ότι και στο κύπελλο και με την Καλλονή θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι και θα δημιουργήσουμε την παλιά εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: