Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπεργκ: «Σημασία έχει η νίκη»

Μπεργκ: «Σημασία έχει η νίκη»Στη νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ.

«Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Τους πήραμε», επεσήμανε ο Σουηδός επιθετικός.

-Για τη νίκη:
«Ήταν σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Χρειαζόμασταν τους τρεις βαθμούς. Τους πήραμε. Δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τους πήραμε».

-Για το άγχος των παικτών:
«Δεν ξέρω αν είχαμε άγχος αλλά πήραμε τη νίκη. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά είχαμε στημένες φάσεις. Για μένα σημασία έχει η νίκη που πήραμε».

-Για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού:
«Ελέγξαμε το παιχνίδι. Δεν κάναμε πολλές ευκαιρίες, αλλά παίξαμε καλά. Κερδίσαμε τους τρεις βαθμούς που είναι το σημαντικό. Κάποιες φορές χάνουμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε. Είναι σημαντικό ότι όταν δεν κάνεις πολλές φάσεις, παίρνεις τελικά τη νίκη.

-Για τον ΟΦΗ και το ελληνικό πρωτάθλημα:
«Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα. Έχουν και καλό επιθετικό, έστω κι αν δεν φάνηκε σήμερα. Εμείς κάναμε αυτό που έπρεπε και νικήσαμε. Όσο για το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Παναθηναϊκός έχει να αντιμετωπίσει τις κλειστές άμυνες των αντιπάλων. Εμείς πρέπει να παίζουμε καλά, όλοι μαζί και στην άμυνα και την επίθεση και να παίρνουμε τις νίκες».

Δεν υπάρχουν σχόλια: