Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Αμβούργο για Φαν Μάρβαϊκ!!

Σε συζητήσεις με τον Ολλανδό προπονητή, Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ βρίσκεται το Αμβούργο, όπως μεταδίδουν έγκυρα γερμανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Αμβούργο για Φαν Μάρβαϊκ
Μετά την απόλυση του Τόρστεν Φινκ από την τεχνική ηγεσία, λόγω της πολύ άσχημης εκκίνησης της ομάδας στη Μπουντεσλίγκα, οι διοικούντες επιδόθηκαν σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Σύμφωνα λοιπόν με το «Kicker», εκλεκτός είναι ο Μπερτ Φαν Μάρβαϊκ, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό πρόσφατα, σε περίπτωση που οι «ερυθρόλευκοι» έδειχναν την πόρτα της εξόδου στον Μίτσελ.

Το Αμβούργο, φέρεται να συζητά με τον πρώην ομοσπονδιακό τεχνικό της Ολλανδίας, Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η γερμανική ομάδα του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, έναντι 1.4 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Ο 61χρονος προπονητής δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να δουλέψει στη Μπουντεσλίγκα, βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση –πληροφορίες αναφέρουν ότι παρακολούθησε και το σημερινό εντός έδρας ματς με τη Βέρντερ Βρέμης- και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: