Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Ίβκοβιτς: «Πιο δύσκολο και από την Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό»

Μεγαλύτερο επίτευγμα και από την κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ για τη Σερβία ο Ντούσαν Ίβκοβιτς. Τι είπε για το μέλλον του.

Ίβκοβιτς: «Πιο δύσκολο και από την Ευρωλίγκα με Ολυμπιακό»
Μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και από την Ευρωλίγκα που κατέκτησε με τον Ολυμπιακό το 2012 είχε η πρόκριση με αυτή τη Σερβία στο Μουντομπάσκετ του 2014, όπως δήλωσε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά τη νίκη επί της Ιταλίας.

«Συγχαρητήρια στην ομάδα μου, είναι μεγάλο επίτευγμα και για μένα σαν προπονητή. Αυτό που πετύχαμε είναι πολύ πιο δύσκολο από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό. Είχαμε χάσει τα δύο προηγούμενα παιχνίδια με διαφορά, αλλά σήμερα παίξαμε πολύ δυνατά. Αυτό δείχνει πως έχουμε δυνατότητες για το μέλλον. Σκεφτείτε ότι κερδίσαμε και τους δύο φιναλίστ του Ευρωμπάσκετ. Ελπίζω να έχουμε καλή πορεία στο Μουντομπάσκετ, όπου μαζί με κάποιους άλλους παίκτες μπορούμε να εμφανιστούμε πολύ καλύτεροι», δήλωσε ο Ίβκοβιτς.

Όσο για το μέλλον του, είπε πως «… σε δύο μέρες θα ανακοινώσω την απόφασή μου για το αν θα παραμείνω στην εθνική ομάδα».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: