Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Μπουχαλάκης: «Αυτό που αξίζουμε»

Η νίκη είναι ο στόχος του Εργοτέλη στην αναμέτρηση απέναντι στον Πανιώνιο, όπως τόνισε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Μπουχαλάκης: «Αυτό που αξίζουμε»
Με μοναδικό στόχο τη νίκη θα υποδεχτεί την Κυριακή ο Εργοτέλης τον Πανιώνιο, όπως τόνισε με δηλώσεις του στη Nova ο Ανδρέας Μπουχαλάκης. Ο νεαρός μέσος των Κρητικών εμφανίστηκε μεταξύ άλλων ικανοποιημένος από τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την πορεία του Εργοτέλη έως τώρα: «Έχουμε μια πολύ καλή συγκομιδή και εάν σκεφτεί κανείς ότι έχουμε παίξει τρία ματς εκτός έδρας τότε η ψυχολογία μας είναι στα υψηλά επίπεδα. Θέλουμε στην έδρα μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και αυτό θα επιχειρήσουμε με τον Πανιώνιο. Είναι μια πολύ καλή ομάδα τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε».
Για το που οφείλεται αυτή η πορεία: «Μας έχει μείνει η νοοτροπία του πρωταθλητή και νικητή . Αυτή η ομάδα μπαίνει σε όλους τους αγώνες για να διεκδικεί τη νίκη σε όλους τους αγώνες. Εάν δούμε και τις τέσσερις ομάδες που ανέβηκαν το ρόστερ τους δεν έχει αλλάξει. Πιστεύω ότι το κλίμα που υπάρχει παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία τους σε σχέση με τις άλλες καινούργιες ομάδες που ψάχνουν να βρουν τα πατήματά τους. Εγώ θέλω να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται και να πετύχει τους στόχους της διότι ο Εργοτέλης έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: