Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Πέδρο, Πεδρίτο, Πέδρο!

Το ματς της ζωής του! Ο Πέδρο πήρε όλη την... λάμψη από τους Μέσι, Νεϊμάρ, πέτυχε το πρώτο χατ-τρικ στην καριέρα του κι οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο 4-0 κόντρα στην Βαγεκάνο.

Πέδρο, Πεδρίτο, Πέδρο! (video)
Όλα τα βλέμματα πάνω του! Ο Πέδρο κατάφερε να γίνει το πρώτο όνομα που σου ‘ρχεται στο μυαλό από το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Βαγεκάνο. Κι όχι άδικα. Γιατί πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του χατ-τρικ και οδήγησε τους «μπλαουγκράνα» στο εμφατικό 4-0, με την ομάδα του να 'χει πλέον το απόλυτο σε 5 αγωνιστικές.

Νωρίς-νωρίς ο Βαλντές έδειξε τα «δόντια» του, βγάζοντας ένα δύσκολο σουτ, ενώ η απάντηση της Μπάρτσα ήρθε με τον Νεϊμάρ στο 10’, αλλά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων απέκρουσε πάνω στη γραμμή!

Οι Καταλανοί συνέχισαν την πίεση και στο 33’ απέδωσε «καρπούς». Μετά από ωραία ενέργεια του Μέσι, ο Πέδρο βγήκε φάτσα με τον αντίπαλο γκολκίπερ και «έγραψε» το 1-0. Και τρία λεπτά αργότερα, ο Βαλντές επιβεβαίωσε την εκπληκτική φόρμα που βρίσκεται, αποκρούοντας πέναλτι των γηπεδούχων!

Προτού καλά-καλά επιστρέψουν οι παίκτες για την «επανάληψη», ο Φάμπρεγας έβγαλε παράλληλα τη σέντρα, ο Πέδρο έκανε την προβολή και «χτύπησε» για δεύτερη φορά. Ό,τι έκανε ο διεθνής μεσοεπιθετικός, δεν μπορούσε να το πετύχει ο Νεϊμάρ, που στο 66’ είδε την μπάλα να σταματά στο δοκάρι της Ράγιο. Και λίγο αργότερα, ο Πέδρο ολοκλήρωσε την... ονειρική του βραδιά, κάνοντας χατ-τρικ! Το τελικό 4-0 για την ομάδα του «Τάτα» Μαρτίνο έγραψε ο Φάμπρεγας στο 79’! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: