Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Δερμιτζάκης: «Καθοριστική η αποβολή»

Δερμιτζάκης: «Καθοριστική η αποβολή» Καθοριστική στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Ζβασίγια υποστήριξε ο προπονητής του ΟΦΗ, Παύλος Δερμιτζάκης.

«Θα έλεγα ότι ήταν ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό, ένταση, αλλά σίγουρα δεν είχε ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε να διαχειριστούμε το ματς με τον καλύτερο τρόπο για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε κλείσει καλά τους διαδρόμους και προσπαθούσαμε είτε με τον Παπάζογλου είτε με ταχύτητα από τα άκρα να κάνουμε φάσεις. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να μας απειλήσει», τόνισε ο τεχνικός του ΟΦΗ και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή που νομίζω ήταν καθοριστική ήταν λογικό ο Παναθηναϊκός να πιέσει εμείς προσπαθήσαμε με διπλή άμυνα ζώνης να κρατήσουμε το μηδέν αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά το γκολ πιέσαμε μέχρι το τέλος αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μας μένει μια πικρία γιατί κάναμε μια καλή προσπάθεια που όμως δεν ανταμείφθηκε», τόνισε.

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, πέτυχε τον στόχο του, εμείς θα προσπαθήσουμε μέσα από σκληρή δουλειά να βελτιωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι», ανέφερε ο Παύλος Δερμιτζάκης για τον Παναθηναϊκό και συνέχισε:

«Δεν έχω ποτέ μιλήσει για την διαιτησία και ούτε θα το κάνω και σήμερα. Ήταν μια πολύ καλή διαιτησία αλλά έχω δυο ερωτηματικά. Το πρώτο στην φάση που έδωσε το φάουλ και έβγαινε τετ α τετ ο επιθετικός μας και δεύτερον στο γκολ που μπορεί να υπάρχει μια υποψία οφσάιντ», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: