Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Μπροστάρης στα… 100χρόνια ο Γκάλης!

Τον Νίκο Γκάλη επέλεξαν οι άνθρωποι του Άρη να αποτελέσει… μπροστάρης στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου.

Μπροστάρης στα… 100χρόνια ο Γκάλης
Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που αγωνίστηκε στα ελληνικά γήπεδα και ο Άρης είχε την τύχη να τον έχει στις τάξεις του. Ο λόγος για τον θρύλο του Παγκόσμιου μπάσκετ, Νίκο Γκάλη, που δεν θα μπορούσε παρά να επιλεγεί από τους ιθύνοντες του συλλόγου για να είναι ο… μπροστάρης στον εορτασμό των 100 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας. Η πρώτη κρούση έγινε πριν λίγες μέρες και ο Γκάλης έδειξε θετικός, ενώ την Τετάρτη (13/11), πραγματοποιήθηκε πολύωρη σύσκεψη μεταξύ των φορέων του Άρη με θέμα τον εορτασμό.

Στη σύσκεψη που έγινε σε πολύ καλό κλίμα, συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του ΑΣ, Θωμάς Γιώτας, ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών, Παναγιώτης Στεφανίδης και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Λευτέρης Αρβανίτης. Όπως έγινε γνωστό, υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων στα περισσότερα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ εκφράστηκε απ’ όλες τις πλευρές η ανάγκη οι εκδηλώσεις να είναι ταυτόσημες με την Ιστορία του Άρη.

Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μία ακόμα συνάντηση για να «χαραχθεί» το τελικό πλάνο, όμως μεταξύ άλλων, αποφασίστηκε η σύσταση ενός φορέα, στην οποία θα ηγείται ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα «τρέξει» το πρόγραμμα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: