Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ισοπαλία για την Εθνική νέων!

Ισόπαλη (1-1) ήρθε η εθνική Νέων με την αντίστοιχη της Βουλγαρίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2014.

Ισοπαλία για την Εθνική νέων
Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα (1-1) ανάμεσα σε Ελλάδα και Βουλγαρία σε επίπεδο Νέων. Οι διεθνείς μας δεν μπόρεσαν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να σφραγίσουν την πρόκριση στην elite round του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2014. Έτσι η τελευταία αγωνιστική είναι αυτή που θα κρίνει αν θα συνεχίσει ή όχι στα προκριματικά για το Εuro 2014.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο. Η Εθνική Νέων προηγήθηκε με το γκολ του Δώνη στο 21’, για να απαντήσουν οι Βούλγαροι με τον Ντεσπόντοφ στην εκπνοή του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος η Ελλάδα μπήκε πιο δυνατά, πίεσε και δημιούργησε αρκετές φάσεις με τον Δώνη να μην καταφέρνει σε τρείς περιπτώσεις να κάνει δυο τόσο τα προσωπικά του γκολ, όσο κι εκείνα της ομάδας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ελλάδα: Στρέζος, Μυρθιανός, Σωτηράκος, Βλάχος, Βούρος, Πολίμος, Δεληγιαννίδης (65΄ Κρητικός), Φούντας, Ρούσσος, Δώνης (79΄ Κουλούρης), Πόποβιτς (73΄ Μήλιος).

Βουλγαρία: Λιουμπένοφ, Πόποφ, Γκαλάμποφ, Βούτοφ, Χιούμπτσεφ, Ρ. Τσόνεφ, Βιτάνοφ (78΄ Ντασκάλοφ), Ντεσπόντοφ (57΄ Μπ. Τσόνεφ), Μίντσεφ, Ντριάνοφ (61΄ Σταμάτοφ), Βασίλεφ.

«Σήμερα, θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε την υπόθεση πρόκριση. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν καταφέραμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Πλέον όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα με τη Σλοβακία. Παραμένω αισιόδοξος, καθώς και στους δύο αγώνες που δώσαμε, παρουσιαστήκαμε έτοιμοι και πειθαρχημένοι. Το ίδιο περιμένω από τα παιδιά και στον αγώνα της Κυριακής» τόνισε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Παχατουρίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: