Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Επαφή ΠΑΟΚ για Πελέ!!

Με τον μάνατζερ του Πελέ μίλησαν στον ΠΑΟΚ. Έξαλλος με το Δημόσιο ο Ιβάν Σαββίδης.

Επαφή ΠΑΟΚ για Πελέ
Οι πρώτες κινήσεις που αφορούν τα μεταγραφικά γίνονται ήδη στον ΠΑΟΚ. Οι άνθρωποι της ομάδας είχαν επαφή με τη Ρωσίδα μάνατζερ του Πελέ. Πρόκειται για τον Πορτογάλο μέσο του Εργοτέλη, που έχει περάσει από Ίντερ, Πόρτο και Πόρτσμουθ και αν αποκτηθεί θα ανεβάσει, με την παρουσία του, την ταχύτητα στον άξονα του κέντρου. Σε έντεκα αγωνιστικές της Superleague έχει οκτώ συμμετοχές και ένα γκολ.

Ο 26χρονος μέσος εκπροσωπείται από τη Ναταλία Κουροέντοβα. Η ίδια πάντως δεν επιβεβαιώνει μέχρι στιγμής ότι έγινε συζήτηση. Παλαιότερα η συγκεκριμένη κυρία έχει συνεργαστεί με τον Γκέρμαν Τσιτσιακόφ.

Η περίπτωση Ιενάτσο

Όσον αφορά τον Κελέτσι Ιενάτσο, που έχει απασχολήσει στο παρελθόν, συνεχίζει να είναι στα υπ’ όψιν. Μάλιστα έχει συζητηθεί και το θέμα του οικονομικού, αν και από τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν το επιβεβαιώνουν. Η περίπτωση του 17χρονου μεσοεπιθετικού από τη Νιγηρία δείχνει αρκετά δύσκολη και θα γίνουν προσπάθειες για να υπάρξει σύντομα κατάληξη ώστε να μην μπουν στη… μέση άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

Έξαλλος ο Σαββίδης

Εκνευρισμένος φαίνεται πως είναι ο Ιβάν Σαββίδης με το Ελληνικό Δημόσιο. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ προσπαθεί να βρει λύση σε διάφορα σοβαρά ζητήματα, όπως την αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους του συλλόγου προς αυτό. Ωστόσο, οι προσπάθειες που έχει κάνει μέχρι στιγμής δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα. Δίνει έντεκα εκατομμύρια ευρώ μετρητά, αλλά δεν έχει πάρει απάντηση.

Επιπλέον, είναι δυσαρεστημένος και με τα γραφειοκρατικά προβλήματα που συναντά για την κατασκευή προπονητικού κέντρου στη Θέρμη. Πάντως, θεωρείται πως η σημερινή μέρα είναι κρίσιμη για αυτήν την περίπτωση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: