Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Έφτασε με… υποδοχή η Ρουμανία!

Στην Αθήνα βρίσκεται η αποστολή της Ρουμανίας εν όψει του μπαράζ για το Μουντιάλ με την Εθνική. Περίπου 30 Ρουμάνοι υποδέχτηκαν ενθουσιωδώς την ομάδα τους.

Έφτασε με… υποδοχή η Ρουμανία
Μέσα σε αποθέωση από περίπου 30 φιλάθλους της έφτασε η αποστολή της Ρουμανίας στην Αθήνα εν όψει του πρώτου μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ την προσεχή Παρασκευή στο «Γ. Καραϊσκάκης».

inner

Ο Βίκτορ Πιτσούρκα και οι ποδοσφαιριστές τους εξεπλάγησαν ευχάριστα βλέποντας τους συμπατριώτες τους να τους χειροκροτούν και να κρατούν σημαίες ζητώντας την πρόκριση στα τελικά της Βραζιλίας. Επρόκειτο για Ρουμάνους που ζουν κι εργάζονται στην Ελλάδα, αφού ο κύριος όγκος των οπαδών από τη Ρουμανία αναμένονται την Πέμπτη και την Παρασκευή, ενώ στο «Καραϊσκάκη» θα βρεθούν περίπου 1.500.

inner

Στην αποστολή της Ρουμανίας ήταν ο γκολκίπερ Ταταρουσάνου, που αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το ματς της Παρασκευής καθώς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση. Αντίθετα, στο Βουκουρέστι έμεινε ο τέταρτος γκολκίπερ, Λουνγκ, που κρίθηκε… αχρείαστος, ενώ ακόμη δεν έχει ενσωματωθεί ο στόπερ Κίρικες που έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και πιθανότατα θα δώσει μάχη με το χρόνο για να παίξει στον επαναληπτικό της Τρίτης στο Βουκουρέστι.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: