Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Λάσμε: «Έχω παίξει εκεί και ξέρω…»

Στις δυσκολίες της αυριανής (14/11) αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ στάθηκε ο Στεφάν Λάσμε. «Έχω παίξει εκεί και ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολα» δήλωσε ο Γκαμπονέζος σέντερ.

Λάσμε: «Έχω παίξει εκεί και ξέρω…»
Ο Στεφάν Λάσμε έχει φορέσει τη φανέλα της Μακάμπι Τελ Αβίβ τη σεζόν 2009-10, συνεπώς γνωρίζει τα… κατατόπια στη «NOKIA Arena». Στις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της Euroleague ενόψει του αυριανού (14/11) αγώνα του Παναθηναϊκού με την «ομάδα του λαού», ο Γκαμπονέζος σέντερ στάθηκε και στην ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι Ισραηλινοί οπαδοί.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχω παίξει εκεί και ξέρω πως είναι να αγωνίζεται κόντρα σε αυτή την ομάδα. Η Μακάμπι έχει πολλούς σουτέρ, οι οποίοι μπορούν να σουτάρουν με καλά ποσοστά. Έχουν καλούς παίκτες στην περιφέρεια, που πιέζουν τον αντίπαλο και προσπαθούν να δώσουν γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε και να κοντρολάρουμε.

Ξέρουμε ότι μέχρι τώρα δεν έχουμε παίξει όπως θα θέλαμε, αλλά επίσης ξέρουμε ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι. Ακόμη ‘βρισκόμαστε’ ως ομάδα, μετά τα πολλά προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της προετοιμασίας μας» ήταν τα λόγια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: