Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Ο… απλός ΑΕΚτζής κάνει το καθήκον του!!

Συγκινητική για μία ακόμη μέρα ήταν η ανταπόκριση του απλού κόσμου της ΑΕΚ για την αγορά μετοχών για το γήπεδο της ομάδας. Αντίθετα, δεν υπάρχει ανάλογη ικανοποίηση για τους «επιφανείς» φίλους της.

Ο… απλός ΑΕΚτζής κάνει το καθήκον του
Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι και πάλι εκεί. Η ανταπόκρισή του στο κάλεσμα της διοίκησης για οικονομική συνδρομή, προκειμένου να υλοποιηθεί το όραμα της κατασκευής της «Αγια-Σοφιάς» είναι συγκινητική.

Σήμερα συμπληρώθηκε μία εβδομάδα από την εκδήλωση που παρουσιάστηκαν τα πλάνα για το νέο γήπεδο και υπάρχει απόλυτη ικανοποίηση για τη συνδρομή των απλών φίλων της ομάδας, που κόντρα στους χαλεπούς καιρούς που περνά η χώρα, έσπευσαν να αγοράσουν τις μετοχές που διατίθεται για 10 ευρώ. Τις τρεις τελευταίες μέρες διατέθηκαν περίπου 1.000 μετοχές, ενώ μόνο την Τετάρτη διατέθηκαν περίπου 330 μετοχές έναντι συνολικού ποσού άνω των 3.400 ευρώ.

Ενώ, ωστόσο, η διοίκηση της ΑΕΚ και οι άνθρωποι που συμμετέχουν στο εγχείρημα νιώθουν σκλαβωμένοι από την ανταπόκριση των απλών φιλάθλων της ομάδας, δεν υπάρχει αντίστοιχη ικανοποίηση από τη μέχρι τώρα ανταπόκριση των οικονομικά ισχυρών και επιφανών φίλων της «Ένωσης».

Συνεπώς για την ώρα το σύνθημα του Δημήτρη Μελισσανίδη «Λίγα από πολλούς και πολλά από λίγους», ισχύει μόνο κατά το… ήμισυ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: