Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

«Υπάρχει ανάγκη ακόμα για αίμα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ηρακλής Θόδωρος Παπαδόπουλος μίλησε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», ενημερώνοντας για την κατάσταση του Γιώργου Καραΐσκου, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά είπε: «Μέχρι τώρα έχει δείξει μεγάλο ενδιαφέρον η οικογένεια του Ηρακλή. Υπάρχει ακόμα ανάγκη για αίμα. Για τους ανθρώπους που μπορούν, ας βοηθήσουν. Από την ημέρα που νοσηλεύτηκε ο κ. Καραΐσκος υπήρχε ανάγκη για αίμα. Όποιος θέλει μπορεί να πάει σε οποιοδήποτε νοσοκομείο, στην μονάδα αιματολογίας και δηλώνει πως θέλει να δώσει αίμα για τον Γιώργο Καραΐσκο. Η τελευταία ενημέρωση είναι πως η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει κρίσιμη. Υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα πως η καρδιά και τα πνευμόνια λειτουργούν, αλλά η κατάσταση παραμένει κρίσιμη. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε και να ευελπιστούμε στα καλύτερα».


Ενώ για την κατάσταση του πρόσθεσε: «Την τελευταία εβδομάδα πήγε να κάνει εξετάσεις λόγω αναπνευστικού προβλήματος και εκεί οι γιατροί κατάλαβαν πως υπέστη πνευματική εμβολή. Μπορούμε να πούμε πως ήταν τυχερός που βρισκόταν στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα και οι γιατροί τον έβαλαν στο χειρουργείο».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: