Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Είναι μόνος του…!!

Είναι μόνος του… Μια οικονομική ένεση από τον Γιάννη Αλαφούζο –για άλλη μια φορά- θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του καθώς κανείς άλλος δεν δείχνει πρόθεση να βοηθήσει.

Χωρίς αποτέλεσμα είναι –μέχρι τώρα- οι προσπάθειες που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος για να βρει λύση με τα χρωστούμενα στους παίκτες, που δεν ανήκουν στον Παναθηναϊκό αλλά έχουν ακόμη οικονομικές εκκρεμότητες με την ομάδα.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας συνεχίζουν τις συσκέψεις μεταξύ τους αλλά και τις συζητήσεις με παίκτες που για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Ακόμα και αν υπάρξουν νέοι διακανονισμοί με όλους, για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να καταβάλει τις μηνιαίες δόσεις (πάνω από 150.000 ευρώ) θα πρέπει να υπάρξουν επιπλέον έσοδα στην διάρκεια της χρονιάς.

Θα πρέπει να μπουν αρκετά έξτρα χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ και στην παρούσα φάση ο μόνος, που μπορεί να το κάνει αυτό είναι ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος.

Θα πρέπει, δηλαδή να «ματώσει» οικονομικά ο Αλαφούζος –όπως έχει κάνει και άλλες φορές- για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν τα χρέη αφού δεν υπάρχει διάθεση από άλλους επιχειρηματίες η μετόχους της ΠΑΕ να βοηθήσουν τώρα την ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: