Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Επιστρέφει και ο Σιαλμάς;

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ΑΕΚ ο Δημήτρης Σιαλμάς. «Δεν είναι απλά μια ομάδα», ανέφερε το CNN για την «Ένωση». Δύο σχέδια για το γήπεδο έχει απορρίψει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Επιστρέφει και ο Σιαλμάς;
Άλλος ένας πρώην παίκτης της ΑΕΚ είναι πιθανό να ξαναφορέσει τη φανέλα της ομάδας μετά τους Γεωργέα και Τσιρίλο. Ο Δημήτρης Σιαλμάς προπονείται με την ομάδα εδώ και λίγο καιρό και έχει κάνει ήδη επαφές ώστε να φορέσει ξανά από τον Ιανουάριο την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο 27χρονος έχει μείνει χωρίς ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και έφυγε από την Χαζάρ του Αζερμπαϊτζάν. Δεν πρόκειται για κάτι οριστικό, αλλά εφόσον προχωρήσει η περίπτωση του θα μπορεί να αγωνιστεί κανονικά από τη νέα χρονιά και δεν χρειαστεί πολύ χρόνο προσαρμογής, καθώς με την παρουσία του στα Σπάτα διατηρείται σε καλή κατάσταση.
Επιστρέφει ο Τσιρίλο

Έτοιμος να αγωνιστεί ξανά σε εντός έδρας παιχνίδι της ΑΕΚ, ως παίκτης της ομάδας σχεδόν έξι χρόνια μετά είναι ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός είχε παίξει κόντρα στον τυπικά γηπεδούχο ΑΟ Περιστερίου, για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όπου η «Ένωση» είχε έρθει 0-0. Ωστόσο, το «Ελ Πάσο» ήταν και τότε γεμάτο από «κιτρινόμαυρους», όπως θα συμβεί και την ερχόμενη Κυριακή(17/11, 14:15) στο ΟΑΚΑ.

CNN: «Δεν είναι απλά μια ομάδα»
Μεγάλο αφιέρωμα για την ΑΕΚ είχε το CNN. Προβλήθηκε βίντεο 40 λεπτών και παρουσιάστηκαν μεγάλες στιγμές από την ιστορία του συλλόγου. Σε αυτό μπορεί να δει κανείς νίκες, όπως κόντρα στη Ρεάλ(1-0), Πόρτο(6-1), ΚΠΡ(3-0), Ολυμπιακό(4-0, 6-1) και παίχτηκε το βίντεο από τη παρουσίαση της «Αγιάς Σοφιάς».

Έγινε επιπλέον αναφορά στον κόσμο της ομάδας, ενώ κλείνει με το μήνυμα: «Η ΑΕΚ δεν είναι απλά μια ομάδα»...

Απέρριψε δύο σχέδια και τελικά «Αγιά Σοφιά»
Δύο πρότζεκτ για το γήπεδο της ΑΕΚ απέρριψε ο Δημήτρης Μελισσανίδης προτού καταλήξει σε αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες. Το πρώτο δόθηκε από Ιταλούς αρχιτέκτονες και μοιάζει αρκετά στην «Allianz Arena» της Μπάγερν Μονάχου.

Το δεύτερο ήταν από τον Θανάση Κυρατσού. Αυτό έμοιαζε με το Ολυμπιακό Στάδιο του Πεκίνου, τη λεγόμενη «Φωλιά του Πουλιού» και το συγκεκριμένο που προοριζόταν για τον «Δικέφαλο» σε φωλιά αετού.

Τελικά, σε συνάντηση που είχε με τον κ. Κυράτσου στο κότερο του, ξεκαθαρίστηκε τι ακριβώς έχει στο μυαλό του και συγκεκριμένα ένα γήπεδο χωρίς εμπορικές χρήσεις. Επιπλέον, ήθελε να συνδυάζονται σε αυτό οι ποδοσφαιρικές καταβολές της ιστορίας του συλλόγου. Για αυτό χαρακτηρίστηκε «Κέντρο Αθλητισμού και Πολιτισμού». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: