Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Βασιλειάδης: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»

Ως το χειρότερο παιχνίδι της Αναντολού Εφές στη φετινή σεζόν χαρακτήρισε αυτό με την Ρεάλ Μαδρίτης ο Κώστας Βασιλειάδης.

Βασιλειάδης: «Το χειρότερό μας παιχνίδι»
Απογοητευμένος από τον τρόπο που έχασε η Αναντολού Εφές από την Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Βασιλειάδης. «Ήταν το χειρότερο παιχνίδι της σεζόν για εμάς! Τίποτα δεν πήγε καλά. Χάναμε για 20 πόντους, χάναμε εύκολα λέι απ και ανοιχτά σουτ. Πρέπει να επανακάμψουμε και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Είναι λογικό να χάνεις από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, όχι όμως και για σχεδόν 50 πόντους! Πρέπει να επιστρέψουμε στην Κωνσταντινούπολη, να δουλέψουμε καλύτερα και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του Έλληνα γκαρντ.

Αρκετά παράπονα από τους παίκτες του είχε μετά την συντριβή ο προπονητής της Αναντολού Εφές, Οκτάι Μαχμούτι. Ο Τούρκος τεχνικός, εστίασε τόσο στην έλλειψη διάθεση που έδειξε η ομάδα του λέγοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια στη Ρεάλ, στον προπονητή και στους παίκτες της για αυτή τη νίκη. Η υποχρέωσή μου είναι να προετοιμάζω τους παίκτες μου για τέτοιου είδους παιχνίδια όμως τίποτα δεν πήγε καλά απόψε. Κοουτσάρω πολλά χρόνια και μπορώ να κατανοώ πως και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι όμως σήμερα δεν είχαμε καμία διάθεση στο παρκέ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: