Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Έφτασαν και προπονήθηκαν Λάσμε, Γκιστ και Κάρι!

Αν και έχασαν την πτήση από την Κωνσταντινούπολη για το Τελ Αβίβ, Λάσμε, Γκιστ και Κάρι έφτασαν το βράδυ της Τετάρτης στο Ισραήλ και μάλιστα προπονήθηκαν με τον Παναθηναϊκό εν όψει Μακάμπι.

Έφτασαν και προπονήθηκαν Λάσμε, Γκιστ και Κάρι
Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια με τους Λάσμε, Γκιστ και Κάρι, που λόγω κάποιων διαδικαστικών ελέγχων έχασαν την πτήση από την Κωνσταντινούπολη για το Τελ Αβίβ. Οι τρεις παίκτες βρήκαν… εναλλακτικό τρόπο να ταξιδέψουν για το Ισραήλ και μάλιστα ενσωματώθηκαν το βράδυ στην αποστολή του Παναθηναϊκού συμμετέχοντας μάλιστα και στην προπόνηση εν όψει του αγώνα της Πέμπτης με τη Μακάμπι (21:05).

«Είχαμε ένα πρόβλημα με το διαβατήριο του Λάσμε και οι άλλοι δύο παίκτες έμειναν μαζί του. Τα παιδιά πρόλαβαν να έρθουν και να προπονηθούν, οπότε όλα είναι καλά», δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

«Ήρθαμε με στόχο τη νίκη. Η πραγματικότητα θέλει τις ομάδες στην Ευρώπη να αντιμετωπίζουν τα συνεχή παιχνίδια. Δεν είναι μόνο το δικό μας πρόγραμμα βαρύ. Το καλό είναι πως κάποιοι παίκτες που είχαν προβλήματα στην αρχή της σεζόν τώρα είναι καλά και μας βοηθούν, όπως ο Λάσμε. Ο Μπατίστ ξεπέρασε το κρύωμά του και θα μας βοηθήσει με την εμπειρία του», πρόσθεσε ο τεχνικός του «τριφυλλιού».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: