Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Λάσο: «Κλειδί η καλή άμυνα»

Την καλή περιφερειακή άμυνα, που επιτρέπει στην Ρεάλ Μαδρίτης να σκοράρει εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό χαρακτήρισε ως «κλειδί» για τη νέα νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές ο Πάμπλο Λάσο.

Λάσο: «Κλειδί η καλή άμυνα»
Κάθε λόγο για να είναι ικανοποιημένος είχε ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Πάμπλο Λάσο, μετά την ευρεία νίκη (103-57) επί της Αναντολού Εφές, που διατήρησε το απόλυτο νικών για την «βασίλισσα» στην Ευρωλίγκα. «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Η ένταση που έβγαλαν στο παρκέ ήταν απίστευτη για 40 λεπτά. Όσον αφορά το παιχνίδι, συνεχίζουμε να παίζουμε στο ίδιο υψηλό επίπεδο και αυτό πλήγωσε τον αντίπαλό μας. Η καλή μας άμυνα μας επιτρέπει να τρέχουμε, να πετυχαίνουμε καλάθια στον αιφνιδιασμό και να παίζουμε καλά στο ανοιχτό γήπεδο. Το τελικό σκορ επιβεβαιώνει πως ήμασταν καλύτεροι απόψε», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Ροντρίγεθ, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να δουλεύουμε σκληρά και να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή του παιχνιδιού. Το κάνουμε από την αρχή της χρονιάς και συνεχίζουμε. Έχουμε μια πολύ μεγάλη και όμορφη χρονιά μπροστά μας. Παίζουμε μαζί εδώ και πολύ καιρό. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε τι πρέπει να βελτιώσουμε. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι! Σήμερα κάναμε ένα σημαντικό βήμα. Σίγουρα βρίσκομαι στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου».

Τέλος, ο Τζέισι Κάρολ, επεσήμανε: «Κερδίσαμε την μάχη των ριμπάουντ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μοιράσαμε πολλές ασίστ και αυτό επιβεβαιώνει ότι απολαμβάνουμε το παιχνίδι! Είναι δύσκολο να το κάνεις απέναντι σε μια ομάδα όπως η Εφές Αναντολού που έχει πολύ καλή άμυνα. Έχουμε καλό κλίμα στα αποδυτήρια και αυτό φαίνεται στο παρκέ. Είμαστε πολύ κοντά στο να τερματίσουμε πρώτοι στον όμιλο, όμως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: