Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Σχορτσανίτης: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά θέλω νίκη»

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης θα τεθεί την Πέμπτη αντιμέτωπος του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα της Μακάμπι, αλλά δεν δείχνει να αισθάνεται… άβολα.

Σχορτσανίτης: «Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟ, αλλά θέλω νίκη»
Το παιχνίδι με της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ θα έλεγε κανείς πως έχει ιδιαιτερότητες για τον Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο ίδιος όμως δεν φαίνεται να νιώθει περίεργα που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα.

«Νιώθω πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα από τη φυγή του Ομπράντοβιτς. Η περσινή σεζόν ήταν πολύ καλή γι’ αυτόν», δήλωσε ο «Σόφο» και πρόσθεσε: «Έρχονται διψασμένοι για τη νίκη, αλλά θα πρέπει να διατηρήσουμε απόρθητη την έδρα μας. Εστιάζουμε στη δική μας ομάδα και το πώς θα αντιδράσουμε στη διάρκεια του αγώνα. Έχουμε αρκετό καιρό να παίξουμε στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο στον κόσμο μας. Ελπίζω να νικήσουμε».

Ο γκαρντ της ομάδας, Ταϊρίς Ράις, ανέφερε: «Ανυπομονούμε για αυτό το μεγάλο ματς. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, πέρα από την προϊστορία που υπάρχει στο συγκεκριμένο ζευγάρι. Προσωπικά ακόμη μαθαίνω τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και τα συστήματα. Σε κάθε παιχνίδι βελτιώνομαι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: